Kista

Ta en välbehövlig paus från vardagens stress och pusta ut på vår trevliga restaurang i Kista Galleria. Avnjut en lunch eller middag där allt från utsökta hamburgare till fräscha sallader står på menyn. Vårt mål är att erbjuda våra gäster en meny av högsta kvalité i en miljö där du kan luta dig tillbaka och njuta av både mat och sällskap.

Lunch Meny

fr

115

kr

No Lunch

meny

I lunchmenyn ingår en enkel hamburgare, fries eller sallad och läsk. Samt kaffe efter maten. Gäller helgfria vardagar.

Restaurangen har

Hamburgare
Pizza
Serveringstillstånd
Sport

Öppettider

Måndag

00:00-00:00

Tisdag

00:00-00:00

Onsdag

00:00-00:00

Torsdag

00:00-00:00

Fredag

00:00-00:00

Lördag

00:00-00:00

Söndag

00:00-00:00

Kombinera din shopping med en lunch hos oss 

Med tanke på att vår restaurang är belägen i Kista galleria passar det också perfekt att kombinera din shoppingupplevelse med ett besök hos oss. Efter några timmars strosande i affärer är en lunchpaus där du får vila armarna från tunga kassar och fylla magen med utsökt mat en nödvändighet. Brödernas hittar du i anslutning till Kista Gallerias foodcourt. Se vår lunchmeny innan ditt besök och kolla in vår bokningssida för att boka bord. 

Alltid hamburgare av hög kvalité

Vi kan lova att ett besök hos oss inte kommer göra dig besviken. Vår restaurang bjuder på den godaste maten i hela Kista Galleria och passar utmärkt för dig som försöker hitta ett bra lunchställe i Kista eller som vill avnjuta en trevlig burgarmiddag med nära och kära i en härlig atmosfär.