fbpx

Motala

Välkommen till Brödernas Motala. Här kan du njuta av hamburgare och pizza av högsta kvalité. Lunch och middag för hela familjen.

TAKE AWAY

Vi har självklart en meny för avhämtning där du smidigt kan beställa direkt här på hemsidan och välja tid för din upphämtning.

Välkommen till vår restaurang i Motala

Välkommen till Brödernas restaurang  i centrala Motala. Vi serverar hamburgare och pizza av absoluta toppklass. Oavsett om du föredrar nötkött, kyckling, vegetariskt eller veganskt så är vi säkra på att du hittar din favorit på vår meny. Brödernas pizza bakas med äkta tipo 00-mjöl vilket ger det perfekta fraset och bästa smaken. Hitta din favorit bland våra röda och vita pizzor här. Till maten kan vi erbjuda en grym dryckesmeny med allt från öl och vin till läckra drinkar och alkoholfritt. Välkommen in till oss på Storgatan 5.

Vi serverar lunch från måndag till fredag

Arbetar man hårt måste man också se till att äta ordentlig mat. Därför serverar vi Motalas bästa hamburgare till lunch – varje vardag. I vårt luncherbjudande ingår alltid fries eller side-salad och kaffe. Klicka här för att se vilka hamburgare vi har på lunchmenyn denna vecka. På fredagarna tänder vi vedugnen redan på förmiddagen, vilket innebär att vi erbjuder pizza även till lunch.

Brödernas – restaurangen för alla Motalabor

Brödernas har matställen och restauranger över hela Sverige. Vi vet med andra ord vad folk tycker om för mat och dryck. Vi vet även att människor är olika. Därför har vi en bred meny med mängder av val – för såväl mat som dryck och desserter – för att alla ska få det de gillar bäst. Är du vegan, glutenallergiker eller laktosintolerant? Inga problem. Vi har goda burgare och pizzor till alla Motalabor.

Boka bord

Kontakta oss

Ditt Namn:
E-Post Adress:
Telefon:
Sms:
Bevisa att du är en människa: 1 + 7 = ?

Öppettider

Måndag 11.00 – 21.00
Tisdag 11.00 – 21.00
Onsdag 11.00 – 21.00
Torsdag 11.00 – 21.00
Fredag 11.00 – 22.00
Lördag 11.00 – 22.00
Söndag 11.00 – 20.00

Röda dagar ses som söndagar

Adress

Restaurang Brödernas Motala
Kungsgatan 5
591 30 Motala
T: 0141-40330
E: motala@brodernas.nu

Hitta till oss

Tåg: Motala station

Buss: Hållplats Motala Stora Torget. Linje: 301, 302, 303, 304, 305

Älskar du burgare? Sjyssta deals? Håll dig uppdaterad genom att prenumerera på vårat nyhetsbrev!