fbpx

Kungsholmen

Brödernas Kungsholmen är en härlig restaurang med ett bra läge bara 1 minut från Rådhusets tunnelbanestation. Här kan du avnjuta grymma hamburgare och pizzor av högsta kvalité!

TAKE AWAY

Vi har självklart en meny för avhämtning där du smidigt kan beställa direkt här på hemsidan och välja tid för din upphämtning.

Brödernas på Kungsholmen får du inte missa!

Oavsett om du är Kungsholmen-bo eller bara är på besök på Kungsholmen är vår restaurang det givna stället när det kommer till hamburgare och pizza. Här serverar vi Stockholms godaste hamburgare och pizza i en skön och avslappnad miljö. Givetvis har vi även mat för avhämtning.

Vår uteservering

Under sommarsäsongen har vi vår mysiga uteservering öppen. Ett härligt uterum med utdragbart tak och värmelampor som förlänger sommaren. Vi kan ej ta emot bordsbokningar på uteserveringen.

Abonnera restaurangen

Restaurangen kan abonneras för privat fest, bröllop eller företagsevenemang.
Det går även att hyra delar av restaurangen för tex After works och födelsedagar.

  • Restaurangen rymmer upp till ca 100 gäster inomhus och ca 40 gäster på vår uteservering.

Boka bord

Kontakta oss

Ditt Namn:
E-Post Adress:
Telefon:
Sms:
Bevisa att du är en människa: 1 + 3 = ?

Öppettider

Måndag 10.00 – 22.00
Tisdag 10.00 – 22.00
Onsdag 10.00 – 23.00
Torsdag 10.00 – 23.00
Fredag 10.00 – 00.00
Lördag 11.00 – 00.00
Söndag 11.00 – 22.00

Röda dagar ses som söndagar

Adress

Restaurang Brödernas Kungsholmen
Scheelegatan 20
116 63 Stockholm
T: 08-6500299
E: kungsholmen@brodernas.nu

Kungsholmens godaste hamburgare och pizza till lunch

På vår restaurang vid Rådhuset kan du unna dig en lika god som prisvärd lunch. Klicka här för att se vilka burgare vi serverar på lunchen. På fredagar drar vi igång ugnen lite tidigare än vanligt, vilket betyder att vi även kan erbjuda pizza till lunch. Hos oss kan du också ha en helkväll med god mat och dryck. Vi kan erbjuda ett brett utbud av öl och vin som gifter sig perfekt med din burgare eller pizza. Varför inte prova våra egna öl Brödernas IPA och lager?

Restaurangen för hela familjen

Med en knapp minuts promenad från Rådhusets tunnelbanestation har vår restaurang ett oslagbart läge på Kungsholmen. Detta betyder att det aldrig är långt till Stockholms bästa hamburgare och pizza. Vår restaurang passar lika bra för stora familjemiddagar som för dig som bara vill ta en burgare i farten. Alla våra pizzor går att beställa i barnstorlek. Välkommen till oss på Brödernas Kungsholmen.

Hitta till oss

Tunnelbana: Rådhuset

Buss: Hållplats Stockholm Rådhuset. Linje: 50, 53, 54, 61

Älskar du burgare? Sjyssta deals? Håll dig uppdaterad genom att prenumerera på vårat nyhetsbrev!