fbpx

Västerås City

Välkommen till Brödernas Västerås. Här kan du njuta av hamburgare och pizza av högsta kvalité. Lunch och middag för hela familjen.

TAKE AWAY

Vi har självklart en meny för avhämtning där du smidigt kan beställa direkt här på hemsidan och välja tid för din upphämtning.

Välkommen till vår restaurang i Västerås

På Brödernas restaurang på Vasagatan äter du Västerås godaste hamburgare och pizza. På vår meny har vi allt från klassiska burgare med nötkött till vegetariska alternativ och napolitansk pizza. Vi kan även erbjuda vårt eget öl – speciellt framtaget för att förhöja smaken av din lunch eller middag. Givetvis har vi även ett brett utbud av vin och alkoholfria drycker, om du hellre föredrar det. Missa inte heller vår dessertmeny med glass från Ben & Jerry’s.

Västerås godaste hamburgare till lunch och middag

På vår restaurang i centrala Västerås serverar vi lunch från 11 till 14 varje vardag. Vårt luncherbjudande består av utvalda favoritburgare från vår meny. Givetvis ingår pommes frites, eller en side salad och kaffe i erbjudandet. På fredagar tänder vi pizza-ugnen tidigt och erbjuder pizza även till lunch. Klicka här för att se våra luncherbjudande.

Restaurangen i Västerås city för alla tillfällen

På vår restaurang i Västerås centrum kan du fira livets små och stora händelser, som till exempel jobbevents och födelsedagskalas, men du kan likväl bara slinka förbi på en snabb hamburgare, pizza eller öl. Naturligtvis erbjuder vi även mat för avhämtning. Gör din take away beställning direkt här på hemsidan och välj vilken tid du vill komma och hämta din mat.

Boka bord

Kontakta oss

Ditt Namn:
E-Post Adress:
Telefon:
Sms:
Bevisa att du är en människa: 1 + 0 = ?

Öppettider

Måndag 11.00 – 20.00
Tisdag 11.00 – 20.00
Onsdag 11.00 – 20.00
Torsdag 11.00 – 20.00
Fredag 11.00 – 22.00
Lördag 11.00 – 22.00
Söndag 12.00 – 20.00

Röda dagar ses som söndagar

Köket stänger 30min före stängning

Adress

Restaurang Brödernas Västerås
Vasagatan 12
722 15 Västerås
T: 021-29090
E: vasteras@brodernas.nu

Hitta till oss

Tåg: Västerås Central

Buss: Hållplats Västerås Centrum Stora Gatan. Linje: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 21

Älskar du burgare? Sjyssta deals? Håll dig uppdaterad genom att prenumerera på vårat nyhetsbrev!