fbpx

Visby

Brödernas Visby serverar hamburgare av bästa kvalité.

TAKE AWAY

Vi har självklart en meny för avhämtning där du smidigt kan beställa direkt här på hemsidan och välja tid för din upphämtning.

Välkommen till vår restaurang och sportbar i Visby

Välkommen till vår restaurang och sportbar i Visby på Gotland. Oavsett om du ska se en ödesmatch eller bara är sugen på en öl är vår restaurang och sportbar det givna stället i Visby. Här serverar vi Gotlands grymmaste hamburgare såväl till slutspel som vid off season. Eftersom vi är en sportbar visar vi även de största matcherna från de bästa ligorna i Europa och världen. Kom in på en hamburgare och heja på ditt lag eller på oss.

Vår uteservering

Under sommarsäsongen har vi vår mysiga uteservering öppen. En härlig utegård med utdragbart tak och värmelampor som förlänger sommaren.

Abonnera restaurangen

Restaurangen kan abonneras för privat fest, bröllop eller företagsevenemang.
Det går även att hyra delar av restaurangen för tex After works och födelsedagar.

Boka bord

Kontakta oss

Ditt Namn:
E-Post Adress:
Telefon:
Sms:
Bevisa att du är en människa: 1 + 4 = ?

Öppettider

Måndag 11.00 – 22.00
Tisdag 11.00 – 22.00
Onsdag 11.00 – 22.00
Torsdag 11.00 – 22.00
Fredag 11.00 – 23.00
Lördag 11.00 – 23.00
Söndag 11.00 – 21.00

Röda dagar ses som söndagar

Köket stänger 30min före stängning

Adress

Restaurang Brödernas Visby
Standgatan 13
621 56 Visby
T: 0498-274060
E: visby@brodernas.nu

Sportbaren med Visbys bästa hamburgare

Kom in till oss i centrala Visby och upplev spänningen tillsammans med en burgare och god dryck. Vår restaurang har öppet från onsdag till söndag, med helgöppet från 12.00. Precis som det finns mängder av lag där ute så finns det också något för alla smaker på vår meny. Välj mellan kött, kyckling, samt vegetariska och veganska alternativ. Missa inte heller våra drinkar, vin och öl. Och till skillnad från eventuella slutresultat så kommer du inte bli besviken på våra hamburgare!

Brödernas Visby – en restaurang och sportbar för alla tillfällen

Middag, after work eller take away – Brödernas Visby är det självklara valet oavsett tillfälle. Under sommarsäsongen öppnar vi upp vår härliga utegård med värmelampor och utdragbart tak. Du har också möjlighet att abonnera restaurangen för privata fester och företagsevenemang. Njut av härlig stämning och god mat hos Brödernas Visby. Varmt välkommen!

Älskar du burgare? Sjyssta deals? Håll dig uppdaterad genom att prenumerera på vårat nyhetsbrev!