Brödernas är en ung nutida svensk restaurangkedja med äkta leenden från engagerade medarbetare som alltid brinner extra för personlig och trevlig service. Våra gäster ska få en grym upplevelse över förväntan. På Brödernas spenderar man gärna en smakrik och trevlig lunch eller middag med bästa vänner och hela familjen utifrån en bred meny med stor valfrihet.

På Brödernas ska kunden alltid få en bra upplevelse. Det är lättare sagt än gjort men något vi aldrig kompromissar med.

"År 2018 öppnade vi vår första Brödernas restaurang med visionen om att skapa en hamburgerrestaurang som överträffar gästernas förväntningar både vad gäller mat och service."- Jonas Wiklander

Restaurangens framgång och popularitet visade att konceptet var rätt och därför påbörjade Jonas och Joakim sökandet efter partners med samma värderingar att tillsammans driva vidare kedjans expansion.

I januari 2019 blev det klart att bröderna tog in nya bröder, tidigare hockeykollegan och entreprenören Monir Kalgoum samt Monirs bror välkände svenska NHL proffset Mika Zibanejad (New York Rangers) som därmed blev en del av koncernen.

“Tack vare vårt fokus på kvalitet och service har vår restaurang blivit en stor succé, större än vi någonsin kunnat ana. Vi är stolta över att ha lyckats leverera på vår vision och ser fram emot att fortsätta erbjuda våra gäster en unik upplevelse.”- Joakim Wiklander

Där började bygget och expansionen av kedjan Brödernas. Tillsammans med ytterligare ett partnerskap i juni år 2021 med företaget Litorina kunde Brödernas med stor framgång och på kort tid bli en av de ledande kedjorna inom ”Fast Casual Dining” för hamburgare i Sverige. En kedja med 80 restauranger och ca 1 500 medarbetare.

Ambitionen är nu att snabbt växa vidare runt om i Sverige, övriga Norden och så småningom Europa, för att erbjuda fler gäster en härlig upplevelse och Brödernas goda och fräscha hamburgare.