Åkersberga

Varmt välkommen till Brödernas restaurang i Åkersberga. Här serveras Sveriges godaste hamburgare. På vår meny hittar du även pizza, fräscha sallader, side orders och ett brett utbud av härliga drycker. Hoppas vi ses snart på Klappbryggan 3, här ligger vår restaurang i Åkersberga.

Lunch Meny

fr

125

kr

No Lunch

meny

I lunchmenyn ingår en enkel hamburgare, fries eller sallad och läsk. Samt kaffe efter maten. Gäller helgfria vardagar.

Restaurangen har

Hamburgare
Pizza
Serveringstillstånd
Sport

Öppettider

Måndag

00:00-00:00

Tisdag

00:00-00:00

Onsdag

00:00-00:00

Torsdag

00:00-00:00

Fredag

00:00-00:00

Lördag

00:00-00:00

Söndag

00:00-00:00

Brödernas i Åkersberga - restaurangen för hela familjen 

Brödernas erbjuder riktigt god mat i Åkersberga och våra hamburgare och pizzor går att få på en mängd olika vis. Välj mellan nötkött och kyckling samt vegetariska och veganska alternativ. Till burgaren kan du även välja mellan flera läckra tillbehör i form av cheddar, bacon, tryffelmajo och mycket mer. Med andra ord kan vi nästan lova att du kommer hitta något som faller dig i smaken. 

Vi serverar lunch

Vi på Brödernas tycker det är viktigt att vi kan erbjuda god lunch som håller dig mätt hela dagen, därför serverar vi lunch i Åkersberga. I vårt luncherbjudande ingår utvalda burgare, fries och side-salad samt kaffe på maten.

Brödernas appen 

Med Brödernas Members app kan du samla poäng, ta del av unika erbjudanden och beställa Take Away smidigt från din mobil. Bli medlem idag för att få ut det mesta av din Brödernas-upplevelse! Brödernas är den perfekta restaurangen för take away i Åkersberga.