Alingsås

Hamburgare funkar lika bra till vardags som till fest. Oavsett om du vill fira något särskilt eller bara känner dig lite småsugen så är Brödernas Alingsås matstället för dig. På vår meny finns garanterat något för alla. Är du sugen på en grymt god hamburgare så har vi många alternativ. Välj mellan kött och kyckling eller prova någon av våra vegetariska och veganska hamburgare. Vi kan bland annat erbjuda 100% veganska burgare med Oumph!

Lunch Meny

fr

120

kr

No Lunch

meny

I lunchmenyn ingår en enkel hamburgare, fries eller sallad och läsk. Samt kaffe efter maten. Gäller helgfria vardagar.

Restaurangen har

Hamburgare
Pizza
Serveringstillstånd
Sport

Öppettider

Måndag

00:00-00:00

Tisdag

00:00-00:00

Onsdag

00:00-00:00

Torsdag

00:00-00:00

Fredag

00:00-00:00

Lördag

00:00-00:00

Söndag

00:00-00:00

Brödernas Alingsås – restaurangen för hela familjen

Hamburgare älskas av både stora och små och till oss är barn särskilt välkomna. Välj mellan läckra barnburgare som till exempel Pucken i barnstorlek. När det väl är dags för efterrätt kan vi locka med glass, milkshakes och glass från Väddö Gårdsmejeri. Har ni hund i familjen så är han eller hon naturligtvis också välkommen!

Vi serverar lunch

Har du tröttnat på att äta lunch på matställena närmast ditt jobb? Kom och ät lunch på Brödernas Alingsås istället. Välj mellan våra goda hamburgare eller varför inte en matig sallad? I erbjudandet ingår alltid fries eller side sallad samt kaffe på maten.
Har du bråttom kan du självklart ta med lunch som take away med Brödernas Members app där du kan du samla poäng, ta del av unika erbjudanden och beställa smidigt från din mobil. Bli medlem idag för att få ut det mesta av din Brödernas-upplevelse!