Äppelviken

Välkommen till Brödernas restaurang i Äppelviken. Här serveras hamburgare i världsklass. Oavsett om du föredrar nötkött, kyckling eller vegetariskt kan vi lova att vi erbjuder en burgare som faller just dig i smaken. På vår meny hittar du även härliga sallader och side orders samt ett flertal goda efterrätter för den sötsugne. Glöm inte heller att kolla in vår lyxiga dryckesmeny som erbjuder allt från öl till vin, läsk och utsökta drinkar. Letar du efter en riktigt bra restaurang i Äppelviken, bara några hundra meter från Alvik, tycker vi att du ska stanna hos Brödernas. Varmt välkommen!

Lunch Meny

fr

125

kr

No Lunch

meny

I lunchmenyn ingår en enkel hamburgare, fries eller sallad och läsk. Samt kaffe efter maten. Gäller helgfria vardagar.

Restaurangen har

Hamburgare
Pizza
Serveringstillstånd
Sport

Öppettider

Måndag

00:00-00:00

Tisdag

00:00-00:00

Onsdag

00:00-00:00

Torsdag

00:00-00:00

Fredag

00:00-00:00

Lördag

00:00-00:00

Söndag

00:00-00:00

Lunch och middag i Bromma veckans alla dagar 

Vi erbjuder Alviks, och i vår mening även den godaste maten i Bromma. Besök oss för att avnjuta en god hamburgare, sallad eller något annat från vår breda lunchmeny. I vårt luncherbjudande ingår alltid fries eller side-sallad samt kaffe på maten. 

Hos Brödernas i Äppelviken avnjuter du även Brommas trevligaste middag, med god mat som passar hela familjen. Är du vegetarian eller vegan tycker vi att du ska testa vår 100% veganska hamburgare med Oumph! Se även våra många alternativ för de yngsta gästerna. På menyn hittar du barnhamburgare och chicken nuggets.

Ta med någon du tycker om för att avnjuta god mat och dryck i en trevlig miljö. Ska du besöka oss för middag rekommenderar vi att du bokar bord innan ditt besök. På så sätt kan vi garantera dig bästa möjliga plats och en magisk upplevelse. 

Brödernas – bästa restaurangen för hämtmat i Bromma

Känner du inte för att gå ut och äta, utan vill istället njuta av god mat hemma i soffan? Då kan du beställa take away från oss genom Brödernasappen. Bor du i Alvik eller någon annanstans i Bromma är hämtmat från Brödernas alltid nära till hands. Beställ precis det du är sugen på från och sväng sedan förbi oss för att hämta upp din mat – snabbt, smidigt och alltid rykande färskt.  

Varmt välkommen till Brödernas i Äppelviken. Vår restaurang bjuder på den godaste maten i Alvik, och kanske även i hela Bromma.