Åre (Säsongsstängt)

Varmt välkommen till vår restaurang i Åre. Vi är nog alla överens om att en riktigt god hamburgare eller pizza passar alla tillfällen. Oavsett om du önskar ladda batterierna efter en härlig dag i skidbacken eller besöka oss för en mysig middag med nära och kära står Brödernas dörrar alltid öppna. Vi erbjuder ett brett utbud av hamburgare och pizza i Åre. Välj mellan kött och kyckling, eller prova några av våra vegetariska eller veganska alternativ. Förutom hamburgare serverar vi även Åres bästa pizza. Dessutom erbjuds hela utbudet som hämtmat också!

Lunch Meny

fr

kr

No Lunch

meny

Restaurangen har

Hamburgare
Pizza
Serveringstillstånd
Sport

Öppettider

Måndag

00:00-00:00

Tisdag

00:00-00:00

Onsdag

00:00-00:00

Torsdag

00:00-00:00

Fredag

00:00-00:00

Lördag

00:00-00:00

Söndag

00:00-00:00

Vi erbjuder rätter som passar hela familjen

På vår meny finns någonting för alla. Pizza och hamburgare älskas av både stora och små. För de allra minsta erbjuds barnhamburgare och chicken nuggets. Samtliga pizzor på vår meny går även att beställa i barnstorlek. Önskar du varken pizza eller hamburgare hittar du även trevliga sallader på vår meny, välj mellan kyckling eller vegetariskt. För familjens sötfantast finns det naturligtvis även flera härliga efterrätter att välja mellan. 

Det perfekta stoppet nedanför backen 

Önskar du testa en av Åres bästa restauranger efter en dag på berget? Brödernas erbjuder riktigt goda hamburgare och pizzor mitt i Åre. Du hittar vår restaurang i nära anslutning till skidbacken, vilket gör Brödernas till det perfekta stoppet för dig som önskar ladda batterierna efter en aktiv dag i skidbacken. Efter en riktigt god hamburgare kan vi lova att du strax är redo för att ta dig an pisterna igen. Önskar du boka in en trevlig middag till kvällen är du varmt välkommen att reservera ett bord hos oss. Hos Brödernas finns även möjligheten att beställa take away.