Båstad

I hjärtat av mysiga Båstad ligger Brödernas restaurang. Här serveras härlig lunch och middag varje dag. Sväng förbi för att testa våra utsökta hamburgare och pizza, tillagade av kockar som vet hur riktigt god mat ska smaka. På menyn finns dessutom fräscha sallader, svalkande drycker, side orders och flertalet desserter – utmärkta för att stilla sötsuget efter en trevlig måltid. Med andra ord ska den som vill äta god mat i Båstad besöka Brödernas. Hoppas vi ses!

Lunch Meny

fr

125

kr

No Lunch

meny

I lunchmenyn ingår en enkel hamburgare, fries eller sallad och läsk. Samt kaffe efter maten. Gäller helgfria vardagar.

Restaurangen har

Hamburgare
Pizza
Serveringstillstånd
Sport

Öppettider

Måndag

00:00-00:00

Tisdag

00:00-00:00

Onsdag

00:00-00:00

Torsdag

00:00-00:00

Fredag

00:00-00:00

Lördag

00:00-00:00

Söndag

00:00-00:00

Lunch, middag eller en läskande drink?

Letar du efter en bra  burgare till lunch i Båstad eller den perfekta middagsrestaurangen att besöka tillsammans med nära och kära? Brödernas dörrar står öppna under både lunch och middagstid för att du och ditt sällskap ska kunna njuta av en härlig måltid när det passar er. 

Under kvällstid bjuder vi på en trevlig middagsstämning och välkomnar såväl paret som det stora sällskapet. Glöm inte att kolla in vårt utbud av drinkar och annan dryck – sväng förbi Brödernas under din kväll ute på Båstads gator. 

Beställ take away eller ät på vår sportbar och restaurang i Båstad  

Du väljer själv om du vill avnjuta din måltid på vår restaurang eller beställa take away. På Brödernas sportbar och restaurang i Båstad äter du en riktigt god lunch eller middag i en trevlig miljö. Önskar du boka bord gör du det enklast genom att använda vår bokningstjänst. För dig som önskar take away i Båstad, beställer du smidigt din mat här på vår hemsida eller genom Brödernas-appen. När maten är klar hämtar du sedan upp den hos oss. Varmt välkommen!