Borlänge

Varmt välkommen till vår sportbar och restaurang i Borlänge. Här avnjuter du Borlänges godaste hamburgare och pizza men också härliga sallader. Oavsett om du önskar en hamburgare med nötkött, kyckling eller vill testa våra vegetariska eller veganska alternativ är vi säkra på att du kommer hitta något för dig på vår meny. Brödernas i Borlänge är ett matställe som passar hela familjen. För de allra yngsta finns ett brett utbud av barnalternativ och för den sötsugne kan vi fresta med god glass från Väddö Gårdsmejeri.

Lunch Meny

fr

125

kr

No Lunch

meny

I lunchmenyn ingår en enkel hamburgare, fries eller sallad och läsk. Samt kaffe efter maten. Gäller helgfria vardagar.

Restaurangen har

Hamburgare
Pizza
Serveringstillstånd
Sport

Öppettider

Måndag

00:00-00:00

Tisdag

00:00-00:00

Onsdag

00:00-00:00

Torsdag

00:00-00:00

Fredag

00:00-00:00

Lördag

00:00-00:00

Söndag

00:00-00:00

Burgare och sallader till lunch

Önskar du äta lunch i Borlänge är Brödernas ett mycket bra alternativ. Här serveras lunch måndag till fredag. Välj mellan våra utsökta hamburgare med kött, våra veganska och vegetariska burgare samt en variation av härliga sallader. I vårt luncherbjudande ingår alltid pommes frites eller side-salad, samt kaffe på maten. Kolla in vår lunchmeny för att ta reda på vilka tider som gäller för Brödernas lunch i Borlänge. 

Ät på vår restaurang eller beställ take away

Brödernas restaurang i Borlänge är den perfekta platsen att stanna till på för att avnjuta en god hamburgare eller pizza. Besök oss för en trevlig middag med vänner och familj eller beställ take away att avnjuta på valfri plats. Brödernas är även restaurangen för dig som önskar beställa hämtmat i Borlänge. Boka bord gör du via vår bokningstjänst.