Falkenberg

Välkommen till Brödernas Falkenberg. Här serverar vi stans bästa hamburgare i en trivsam och avslappnad miljö. Du hittar vår restaurang mitt på Storgatan 35 i centrala Falkenberg. Med andra ord är det aldrig långt till en riktigt god burgare när du är på jakt efter mat i Falkenberg. Utöver hamburgare kan vi även erbjuda läckra sallader och oemotståndliga side dishes, samt ett brett urval av alkoholhaltiga drycker.

Lunch Meny

fr

115

kr

No Lunch

meny

I lunchmenyn ingår en enkel hamburgare, fries eller sallad och läsk. Samt kaffe efter maten. Gäller helgfria vardagar.

Restaurangen har

Hamburgare
Pizza
Serveringstillstånd
Sport

Öppettider

Måndag

00:00-00:00

Tisdag

00:00-00:00

Onsdag

00:00-00:00

Torsdag

00:00-00:00

Fredag

00:00-00:00

Lördag

00:00-00:00

Söndag

00:00-00:00

Vi serverar Falkenbergs godaste hamburgare

Lunch, mellanmål eller middag – vi serverar Falkenbergs bästa burgare från morgon till kväll. På menyn finns något som garanterat kommer falla dig i smaken. Välj nötkött, kyckling eller något av våra många vegetariska och veganska alternativ. Till efterrätt kan vi locka med glass från Väddö Gårdsmejeri. Ta en titt på vår meny och hitta din favorit.

Brödernas - en restaurang för hela familjen

Till Brödernas kan du komma precis som du är – själv eller i sällskap med hela tjocka släkten. När det kommer till just större sällskap så har vi specialmenyer med något för alla. Bordsbokning hittar du om du scrollar lite upp. Givetvis erbjuder vi även mat för avhämtning. Gör din take away-beställning direkt här på hemsidan och välj vilken tid du kommer och hämtar maten. Enklare än så kan det knappast bli!