Funäsdalen

Varmt välkommen till vår restaurang i Funäsdalen. Här serveras fjällens bästa hamburgare, veckans alla dagar till både lunch och middag. Ladda batterierna efter en härlig dag i skidbacken eller besöka oss för en mysig middag med nära och kära. Brödernas finns alltid nära till hands. Här serveras ett brett utbud av pizza och magiska hamburgare. Välj mellan kött och kyckling, eller prova några av våra vegetariska eller veganska alternativ. Testa Brödernas redan idag!

Lunch Meny

fr

164

kr

No Lunch

meny

I lunchmenyn ingår en enkel hamburgare, fries eller sallad och läsk. Samt kaffe efter maten. Gäller helgfria vardagar.

Restaurangen har

Hamburgare
Pizza
Serveringstillstånd
Sport

Öppettider

Måndag

00:00-00:00

Tisdag

00:00-00:00

Onsdag

00:00-00:00

Torsdag

00:00-00:00

Fredag

00:00-00:00

Lördag

00:00-00:00

Söndag

00:00-00:00

Rätter som passar hela familjen 

Brödernas restaurang i Funäsdalen erbjuder rätter för hela familjen. Vem älskar inte hamburgare och pizza? För de allra yngsta besökarna finns vår barnmeny – låt ditt barn frossa i hamburgare i barnstorlek, men också utsökta chicken nuggets. 

För den som inte vill ha hamburgare eller pizza finns även sallader samt flera goda side orders. Familjens sötsugne kan naturligtvis även ta del av flera härliga efterrätter och frossa i glass från Väddö Gårdsmejeri.

Hamburgare till lunch eller middag i Funäsdalen? 

Letar du efter Funäsdalens bästa lunch? Då kanske du vill kolla in vår lunchmeny. Här finns ett urval av burgare och sallader som serveras med pommes eller side salad. Självklart bjuder vi även på kaffe till maten.  

Under middagstid är det hela vår meny som gäller. Njut av härlig stämning och god mat. På vår dryckesmeny hittar du öl, vin och läckra drinkar – men såklart också flera alkoholfria alternativ. Med andra ord erbjuder vi allt som behövs och lite till för att du och ditt sällskap ska få en helkväll tillsammans. Har du med dig hunden på skidresan? Inga problem, han eller hon ska inte behöva sitta hemma i stugan och vänta. Till Brödernas är alla hundar välkomna, stora som små. 

Det perfekta stoppet nedanför backen 

Brödernas erbjuder riktigt goda hamburgare och pizza mitt i Funäsdalen. Du hittar oss i nära anslutning till skidbacken – sväng förbi när magen börjar kurra. Efter en hamburgare eller pizza kan vi lova att du snart är redo för att ta dig an pisterna igen. 

Känner du dig mör efter en lång skiddag? Då kan du beställa take away från oss. Välj ut det du är sugen på här på vår hemsida och sväng förbi för att hämta upp din mat. Varmt välkommen till vår restaurang i Funäsdalen!