Globen

Önskar du besöka en riktigt bra restaurang och sportbar i Globenområdet tycker vi att du ska svänga förbi Brödernas. Vi erbjuder fantastiska hamburgare veckans alla dagar, året om. På vår meny hittar du såväl ett brett utbud av olika hamburgare som härliga sallader och desserter. För vegetarianen eller veganen erbjuds självklart flera goda rätter att välja mellan och för familjens yngsta finns vår barnmeny. Vi har även en bred dryckesmeny med vin, öl, drinkar och alkoholfria alternativ. Vill du äta god mat på en restaurang i området runt Globen? Varmt välkommen till Brödernas.

Lunch Meny

fr

120

kr

No Lunch

meny

I lunchmenyn ingår en enkel hamburgare, fries eller sallad och läsk. Samt kaffe efter maten. Gäller helgfria vardagar.

Restaurangen har

Hamburgare
Pizza
Serveringstillstånd
Sport

Öppettider

Måndag

00:00-00:00

Tisdag

00:00-00:00

Onsdag

00:00-00:00

Torsdag

00:00-00:00

Fredag

00:00-00:00

Lördag

00:00-00:00

Söndag

00:00-00:00

Sportbar och restaurang vid Globen

Förutom att besöka oss för en grym hamburgare kan du även räkna med att vi visar de viktiga matcherna. Vare sig det är Allsvenskan eller Hockey VM kan du ge dig på att matchen visas hos oss.

Ät lunch hos oss

Lunch är dagens kanske viktigaste måltid. Något som vi tar på fullaste allvar. Brödernas restaurang vid Globen Arena, som idag går vid namnet Avicii Arena, erbjuder en mycket trevlig lunchmeny som inkluderar både hamburgare och härliga sallader. I vårt luncherbjudande ingår även pommes frites eller side sallad, samt kaffe på maten. Brödernas är det perfekta matstället för den som önskar en trevlig lunchrestaurang vid Stockholm Globen Arena.   

Beställ take away eller ät på vår restaurang vid i Globenområdet

Brödernas restaurang och sportbar vid Avicii Arena erbjuder hamburgare och sallader vid den tid och det tillfälle som passar dig bäst. Besök oss under din lunchrast, med vänner och familj på en trevlig middag en lördagkväll eller beställ mat direkt till dörren för en mysig kväll i soffan. Önskar du äta riktigt god mat vid Globen eller hitta en bra restaurang och sportbar vid Gullmarsplan och Globenområdet tycker vi att du ska besöka Brödernas. Beställ take away i Brödernas-appen eller boka bord på vår restaurang via vår bokningstjänst.