Göteborg Central

Hamburgare fungerar lika bra till vardags som till fest. Oavsett om du känner för att fira något speciellt eller bara tycker det är dags för att avnjuta en riktigt god burgare, finns Brödernas restaurang i centrala Göteborg här för dig. På vår meny hittar du något för alla smaker. Är du sugen på Göteborgs bästa hamburgare har vi en mängd alternativ. Välj mellan kött och kyckling eller prova någon av våra vegetariska eller veganska varianter. Vi erbjuder 100% veganska burgare med Oumph!

Lunch Meny

fr

120

kr

No Lunch

meny

I lunchmenyn ingår en enkel hamburgare, fries eller sallad och läsk. Samt kaffe efter maten. Gäller helgfria vardagar.

Restaurangen har

Hamburgare
Pizza
Serveringstillstånd
Sport

Öppettider

Måndag

00:00-00:00

Tisdag

00:00-00:00

Onsdag

00:00-00:00

Torsdag

00:00-00:00

Fredag

00:00-00:00

Lördag

00:00-00:00

Söndag

00:00-00:00

Restaurangen på Göteborgs Centralstation för alla tillfällen

Hamburgare älskas av både stora och små och passar alla tillfällen. Letar du efter en restaurang på Göteborg Centralstation för smidig mat att ta med på resan, eller en trevlig middagsställe för ett större sällskap? Oavsett vad, är du alltid välkommen att avnjuta en utsökt måltid hos oss. Boka gärna bord innan ditt besök för att vi ska kunna säkerställa bästa möjliga plats. 

Vill du beställa hämtmat erbjuder Brödernas take away. Beställ smidigt det du önskar från menyn och sväng sedan förbi för att hämta upp din mat. 

Vi serverar lunch

Kanske letar du efter en bra lunchrestaurang eller så önskar du avnjuta en god hamburgare under din shoppingrunda i centrala Göteborg. Då tycker vi att du ska testa Brödernas luncherbjudande. Välj mellan goda hamburgare och matiga sallader. I erbjudande ingår alltid fries eller side sallad samt kaffe på maten. 

Avsluta härligheten med en utsökt efterrätt, på menyn hittar du glass från Väddö Gårdsmejeri. Varmt välkommen!