Götene

Varmt välkommen till Brödernas restaurang i Götene. Här serverar vi hamburgare av högsta kvalitet tillsammans med läckra tillbehör som pommes frites, sallad och lökringar - varje dag. På vår meny hittar du allt från härliga hamburgare med nötkött och kyckling till vegetariska och veganska alternativ. Önskar du en bra restaurang längs E20 tycker vi att du ska besöka Brödernas i Götene. Här stannar du smidigt till för att ladda batterierna och stilla hungern under din färd.

Lunch Meny

fr

120

kr

No Lunch

meny

I lunchmenyn ingår en enkel hamburgare, fries eller sallad och läsk. Samt kaffe efter maten. Gäller helgfria vardagar.

Restaurangen har

Hamburgare
Pizza
Serveringstillstånd
Sport

Öppettider

Måndag

00:00-00:00

Tisdag

00:00-00:00

Onsdag

00:00-00:00

Torsdag

00:00-00:00

Fredag

00:00-00:00

Lördag

00:00-00:00

Söndag

00:00-00:00

Götenes bästa hamburgare till lunch

Kanske befinner du dig på E20 och vill stanna till på ett bra lunchställe eller så önskar du god lunch i Götene. Var du än befinner dig är ett lunchstopp på Brödernas restaurang alltid ett bra beslut. Vi serverar lunch och på vår meny hittar du både läckra hamburgare och sallader. Till maten ingår alltid fries eller side-sallad samt kaffe. 

Besök oss när det passar dig 

Oavsett om du letar efter bra mat längs E20, besöker oss för en trevlig middag med nära och kära eller vill beställa take away, är du alltid välkommen till vår restaurang i Götene. Vi kan ta emot de flesta större sällskap. Boka gärna bord via vår bokningstjänst innan ditt besök för att vi ska kunna erbjuda en bra plats som passar er. Beställa take away gör du smidigt här på hemsidan. Hoppas vi ses snart!