Hudiksvall

Varmt välkommen att avnjuta en magisk måltid på vår restaurang i Hudiksvall. Oavsett om du är sugen på en burgare eller om du besöker oss för goda drinkar och trevlig stämning är Brödernas restaurangen för dig. Här serveras ett brett utbud av burgare så väl som fräscha sallader, side orders och läskande dryck. Du hittar oss mitt i hjärtat av Hudiksvall, med utsikt över hamnen.

Lunch Meny

fr

130

kr

No Lunch

meny

I lunchmenyn ingår en enkel hamburgare, fries eller sallad och läsk. Samt kaffe efter maten. Gäller helgfria vardagar.

Restaurangen har

Hamburgare
Pizza
Serveringstillstånd
Sport

Öppettider

Måndag

00:00-00:00

Tisdag

00:00-00:00

Onsdag

00:00-00:00

Torsdag

00:00-00:00

Fredag

00:00-00:00

Lördag

00:00-00:00

Söndag

00:00-00:00

Utsökta hamburgare till lunch och middag

Letar du efter en restaurang där du kan äta riktigt god mat i Hudiksvall? På vår meny finns något för alla smaker. Välj mellan hamburgare med kött, kyckling samt vegetariska och veganska alternativ. Vi har även flera sallader som kan kombineras med våra utsökta side orders. För familjens minsta finns dessutom en barnmeny under vilken du hittar ett urval av hamburgare men också barnens favorit – chicken nuggets. 

Besöker du oss för lunch ska du kolla in vår lunchmeny. Här finns ett urval av burgare och sallader som serveras med pommes eller side salad. Självklart bjuder vi även på kaffe till maten.  

Under middagstid är det hela vår meny som gäller. Har du aldrig besökt Brödernas kvällstid är det dags att göra det nu. Förutom hamburgare och fräscha sallader serverar vi även ett brett utbud av öl, viner och goda drinkar. Självklart hittar du även flera alkoholfria alternativ på vår drinkmeny. Ett tips är att testa  månadens burgare – denna kommer i en ny smakkombination varje månad.  

Brödernas – restaurangen i Hudiksvall för alla tillfällen 

Middag, after work eller en myskväll hemma i soffan – Brödernas restaurang i Hudiksvall är det självklara valet oavsett tillfälle. Beställ take away smidigt genom Brödernas-appen. 

Födelsedagsmiddagar, utekvällar med vännerna och mysiga familjemåltider avnjuts bäst på plats. Här gör vi allt vi kan för att ge dig en fantastisk upplevelse. Boka ett bord innan ditt besök. Brödernas är restaurangen för alla sällskap och konstellationer – även hunden får gärna komma på besök. Varmt välkommen till Brödernas restaurang i Hudiksvall.