Hyllie

Önskar du besöka en trevlig restaurang vid Malmö Arena med god mat och trevlig service? Då är du varmt välkommen till Brödernas i Hyllie. Här serverar vi magiska hamburgare av bästa kvalité - veckans alla dagar. Bjud med familj och vänner för att tillsammans avnjuta en lunch eller middag på bästa möjliga vis. Förutom hamburgare erbjuder vi även goda sallader, läckra side orders och efterrätter som passar hela familjen. Hoppas vi ses snart på Brödernas restaurang i Hyllie.

Lunch Meny

fr

125

kr

No Lunch

meny

I lunchmenyn ingår en enkel hamburgare, fries eller sallad och läsk. Samt kaffe efter maten. Gäller helgfria vardagar.

Restaurangen har

Hamburgare
Pizza
Serveringstillstånd
Sport

Öppettider

Måndag

00:00-00:00

Tisdag

00:00-00:00

Onsdag

00:00-00:00

Torsdag

00:00-00:00

Fredag

00:00-00:00

Lördag

00:00-00:00

Söndag

00:00-00:00

Den bästa restaurangen vid Malmö Arena

Vår restaurang i Hyllie ligger precis utanför Malmö Arena och är det perfekta stället att avnjuta en hamburgare och ett glas inför matchen eller konserten.

Utsökt lunch i Hyllie

Kom till vår restaurang i Hyllie för en trevlig och avkopplande lunchupplevelse. Här får du varje möjlighet att fritt välja måltid från vår breda lunchmeny. I menyn ingår allt från hamburgare med kött, vegetariska/veganska burgare och fräscha sallader. Det ingår även pommes frites eller en side sallad, samt kaffe efter maten. Letar du efter riktigt goda lunchrestauranger i Hyllie? Varför inte svänga förbi Brödernas. Vi kan lova att du inte kommer bli besviken. 

Ät på vår restaurang i Hyllie eller beställ take away 

Önskar du beställa hämtmat i Hyllie erbjuder Brödernas en smidig service för take away. Beställ det du önskar från menyn genom Brödernas-appen eller hemsidan för att sedan svänga förbi vår restaurang och hämta upp maten. Vill du istället avnjuta en trevlig middag på plats rekommenderar vi att du bokar ett bord innan ditt besök. På så vis kan vi se till så att du och ditt sällskap erbjuds bästa placering möjlig.