Järntorget

Oavsett om du flanerar i Haga, hänger runt i Linné eller rör dig längs Andra Långgatan så har du aldrig långt till en grym hamburgare. På Brödernas restaurang mitt på Järntorget serverar vi burgare av absolut högsta klass. Välkommen in och hitta din favorit! Vi har öppet för både lunch och middag.

Lunch Meny

fr

120

kr

No Lunch

meny

I lunchmenyn ingår en enkel hamburgare, fries eller sallad och läsk. Samt kaffe efter maten. Gäller helgfria vardagar.

Restaurangen har

Hamburgare
Pizza
Serveringstillstånd
Sport

Öppettider

Måndag

00:00-00:00

Tisdag

00:00-00:00

Onsdag

00:00-00:00

Torsdag

00:00-00:00

Fredag

00:00-00:00

Lördag

00:00-00:00

Söndag

00:00-00:00

Restaurangen i Göteborg för alla tillfällen

Till Brödernas restaurang mitt på Järntorget i Göteborg kan du komma precis som du är och äta vad som kanske är Göteborgs godaste hamburgare. Kom in på en god och prisvärd lunch, en mysig middag med familjen eller tillbringa en helkväll med mat och dryck i goda vänners lag! När det är dags att fira något särskilt har vi även möjlighet att ta emot större sällskap. 

Goda hamburgare var du än är

Självklart kan du även beställa vår mat som take away och sätta dig uppe på Skansen Kronan, i Slottskogen eller hemma i soffan om du så vill. Du är också välkommen till våra andra restauranger i Göteborg, Brödernas Nordstan och Brödernas Backaplan.

Med Brödernas Members app kan du samla poäng, ta del av unika erbjudanden och beställa take away smidigt från din mobil. Bli medlem idag för att få ut det mesta av din Brödernas-upplevelse!