Jönköping City

På Brödernas restaurang i Jönköping City serveras utsökta hamburgare veckans alla dagar. Det bästa med vår breda meny är att det finns någonting för alla smaker. Utforska smakkombinationer och variera mellan nötkött, kyckling samt våra vegetariska och veganska alternativ. Besök oss för lunch eller middag. Boka ett bord eller ta med en burgare på språng. Alla dagar ser olika ut, och så även våra matrutiner. Ibland vill vi avnjuta en middag i lugn och ro i trevligt sällskap, och andra gånger behöver matintaget gå snabbt. Oavsett tillfälle finns det dock utrymme för en hamburgare, tillagad av kockar som vet hur en riktigt god burgare ska smaka. Du kan såklart även beställa take away genom Brödernas-appen eller direkt på hemsidan.

Lunch Meny

fr

115

kr

No Lunch

meny

I lunchmenyn ingår en enkel hamburgare, fries eller sallad och läsk. Samt kaffe efter maten. Gäller helgfria vardagar.

Restaurangen har

Hamburgare
Pizza
Serveringstillstånd
Sport

Öppettider

Måndag

00:00-00:00

Tisdag

00:00-00:00

Onsdag

00:00-00:00

Torsdag

00:00-00:00

Fredag

00:00-00:00

Lördag

00:00-00:00

Söndag

00:00-00:00

Hamburgare till lunch och middag i Jönköping 

Hamburgare från vår restaurang i Jönköping kan ätas oavsett tid på dygnet. Därför slår vi upp portarna redan klockan 11.00 och välkomnar alla hungriga lunchgäster. På vår lunchmeny finns speciellt utvalda burgare samt fräscha sallader och god dryck. I erbjudandet ingår alltid side salad eller pommes frites samt kaffe på maten. Vi serverar Jönköpings bästa lunchmat alla vardagar.

Under middagstid är det hela utbudet som gäller. Välj och vraka bland en mängd läckra burgare i en trevlig miljö. På vår dryckesmeny hittar du öl, vin och läckra drinkar – men såklart också flera alkoholfria alternativ. 

Brödernas – restaurangen för hela familjen

Letar du efter en restaurang i Jönköping som passar alla familjens medlemmar? Då har du hittat helt rätt. Köttälskare och vegetarianer, unga som gamla – vår meny uppskattas av de flesta. 

För våra yngsta gäster finns dessutom en barnmeny. Här erbjuds hamburgare som är lite mindre men minst lika god, och barnens favorit – chicken nuggets. Självklart har vi även tänkt på familjens sötsugne. Längst ner på menyn hittar du flera sorters glass från Väddö Gårdsmejeri.

Hos Brödernas restaurang i Jönköping City firas livets små och stora händelser. Ta med dig nära och kära för att tillsammans njuta av härlig stämning och god mat! Och när vi säger att Brödernas är för hela familjen menar vi det. Vi välkomnar nämligen även hundar till vår restaurang. Sväng förbi oss i city och glöm inte att du även hittar oss på i Solåsen. Varmt välkommen!