Kållered

Oavsett om du är sugen på en riktigt god hamburgare eller behöver fylla på batterierna efter en lång dag av shopping finns Brödernas restaurang i Kållered här för dig. Besök oss för att unna dig en god lunch eller en middag i trevlig miljö. Finns det något bättre än att avsluta en lång och fartfylld dag med en utsökt burgare? Det tror inte vi i alla fall.

Lunch Meny

fr

125

kr

No Lunch

meny

I lunchmenyn ingår en enkel hamburgare, fries eller sallad och läsk. Samt kaffe efter maten. Gäller helgfria vardagar.

Restaurangen har

Hamburgare
Pizza
Serveringstillstånd
Sport

Öppettider

Måndag

00:00-00:00

Tisdag

00:00-00:00

Onsdag

00:00-00:00

Torsdag

00:00-00:00

Fredag

00:00-00:00

Lördag

00:00-00:00

Söndag

00:00-00:00

Kållereds bästa lunchrestaurang 

På Brödernas restaurang i Kållered serveras lunch veckans alla dagar. På vår lunchmeny hittar du som alltid burgare med nötkött, kyckling samt fler vegetariska och veganska alternativ. Givetvis ingår även pommes eller side salad samt kaffe på maten. 

Även när klockan slagit kväll är du välkommen till vår restaurang i Kållered. Ta med dig vänner och familj för att tillsammans njuta av burgare, god dryck och trevligt sällskap. Här finns bord perfekta för paret, och för det stora sällskapet. Försäkra dig om bästa möjliga plats genom att boka ett bord innan ditt besök. 

Letar du efter en middagsrestaurang dit du får ta med dig hunden? Då ska du besöka Brödernas. Här är alla jyckar välkomna, stora som små! 

Kolla in vår meny – vad är du sugen på idag? 

Varför inte kolla in vår meny redan nu? Vi har galet många hamburgare att välja mellan – hitta favoritburgaren redan innan ditt besök. Se förslagsvis vår Tryffelburgare eller Dirty Burger med cheddarost, bacon och chipotlemajjo. 

På menyn finns såklart flera alternativ för våra yngsta besökare. Vi serverar hamburgare i barnstorlek men också barnens favorit – chicken nuggets. För den sötsugne finns glass från Väddö Gårdsmejeri. 

För dig som vill ta med maten hem eller avnjuta den på annan valfri plats är det möjligt att beställa take away. Hämta upp din burgare rykande färsk på vår restaurang i Kållered. Varmt välkommen!