Kalmar

Varmt välkommen till Brödernas restaurang i Kalmar. Här serveras Kalmars bästa hamburgare – veckans alla dagar. Tack vare vårt centrala läge i Baronen Köpcentrum behöver du som bor eller är på besök i Kalmar aldrig ta dig långt för en god lunch eller middag. Utöver hamburgare och läckra sallader kan vi även erbjuda ett urval av öl, vin, spännande drinkar och flera alkoholfria alternativ. All dryck hittar du i dryckesmenyn. Missa inte heller våra side orders och magiska glass från Väddö Gårdsmejeri.

Lunch Meny

fr

125

kr

No Lunch

meny

I lunchmenyn ingår en enkel hamburgare, fries eller sallad och läsk. Samt kaffe efter maten. Gäller helgfria vardagar.

Restaurangen har

Hamburgare
Pizza
Serveringstillstånd
Sport

Öppettider

Måndag

00:00-00:00

Tisdag

00:00-00:00

Onsdag

00:00-00:00

Torsdag

00:00-00:00

Fredag

00:00-00:00

Lördag

00:00-00:00

Söndag

00:00-00:00

Unna dig Kalmars bästa hamburgare till lunch

Letar du efter en bra lunchrestaurang i Kalmar är det med andra ord Brödernas du ska besöka. Se vår lunchmeny som består av ett urval av några av våra mest omtyckta burgare. Men också flera fräscha sallader. Välj mellan nötkött och kyckling eller våra läckra vegetariska eller veganska alternativ. 

Att besöka oss under middagstid är en upplevelse i sig. Brödernas restaurang i Kalmar bjuder alltid på utsökta hamburgare, god dryck och såklart en magisk stämning. Så bjud med dina nära och kära till en kväll hos Brödernas, vi utlovar en magisk vistelse. 

Mat i Kalmar för alla tillfällen 

Bland det bästa med Brödernas är att vi finns där för dig när du behöver oss som mest. Vi erbjuder både lunch, middag och take away till alla Kalmarbor. Sväng förbi på lunchrasten, boka bord för en trevlig middag eller beställ take away och avnjut din burgare på valfri plats. Tack vare vårt stora utbud kan du dessutom hitta något för alla smaker på vår meny.

Glöm inte bort att kolla in våra rätter för de minsta. Här finns ett urval av burgare i barnstorlek men också våra mycket populära chicken nuggets. På menyn hittar du dessutom ljuvlig glass från Väddö Gårdsmejeri.

På sommar och vår smäller vi även upp vår stora uteservering, missa inte att avnjuta Kalmars bästa burgare i solen.  

Bjud med hela familjen – även hunden

Till Brödernas är alla välkomna – stora som små och oavsett konstellation. Den stora släktmiddagen, dejten eller födelsedagsfirande med bästa vännerna spenderas med fördel hos Brödernas i Kalmar. Vill du avnjuta en hamburgare i ditt eget sällskap går det också utmärkt. 

Vi vill även påminna om att hunden är välkommen till oss. Spendera livets små och stora händelser på Brödernas, tillsammans med alla som står dig kär.