Knivsta

Välkommen till vår populära hamburgerrestaurang i Knivsta! Vi ligger centralt belägna vid Knivsta centrum och erbjuder allt från klassiska hamburgare i nytt stuk till vegetariska och veganska alternativ. Våra hamburgare tillverkas med noga utvalda råvaror och grillas till perfektion för att ge den ultimata smakupplevelsen. Utöver vår gedigna meny har vi även Månadens Burgare som är skapad tillsammans med en gäst! Oavsett om du hungrar efter en snabb lunch eller vill avnjuta en middag med hela familjen är du välkommen in till oss. Vi erbjuder självklart även hämtmat för dig som är på språng!

Lunch Meny

fr

115

kr

No Lunch

meny

I lunchmenyn ingår en enkel hamburgare, fries eller sallad och läsk. Samt kaffe efter maten. Gäller helgfria vardagar.

Restaurangen har

Hamburgare
Pizza
Serveringstillstånd
Sport

Öppettider

Måndag

00:00-00:00

Tisdag

00:00-00:00

Onsdag

00:00-00:00

Torsdag

00:00-00:00

Fredag

00:00-00:00

Lördag

00:00-00:00

Söndag

00:00-00:00

Brödernas Knivsta serverar lunch

Varför begränsa sig till att enbart designera middagen som en festmåltid? Vi säger bestämt nej till tråkiga lunchlådor och bjuder istället in till lunchfest! Läs vår lunchmeny och så hoppas vi att vi ses. När du beställer lunch ingår alltid tillbehör i form av pommes frites, eller en mindre sallad, samt kaffe på maten.

Besök vår restaurang eller beställ din mat för take-away

Vinst i knattematchen i hockey, födelsedag eller bara för att det är fredag – det finns alltid skäl för att fira med en hamburgare. Välkommen in till oss på Centralvägen 22A i Knivsta eller beställ hämtmat och hämta upp maten när du har tid. Förutom Knivsta så har vi även restauranger på många andra platser runt om i Sverige, såsom Uppsala och Rosersberg. Med andra ord har du sällan långt till en riktigt god hamburgare!