Kumla

Letar du efter en trevlig restaurang i Kumla tycker vi att du ska besöka Brödernas på Stationsgatan 8. Här hittar du riktigt goda hamburgare av bästa kvalité. Välj mellan nötkött och kyckling eller testa något av våra vegetariska och veganska alternativ. Till vår restaurang i Kumla är du alltid välkommen precis som du är. Samla familj och vänner och besök Brödernas för en matupplevelse ni sent ska glömma.

Lunch Meny

fr

99

kr

No Lunch

meny

I lunchmenyn ingår en enkel hamburgare, fries eller sallad och läsk. Samt kaffe efter maten. Gäller helgfria vardagar.

Restaurangen har

Hamburgare
Pizza
Serveringstillstånd
Sport

Öppettider

Måndag

00:00-00:00

Tisdag

00:00-00:00

Onsdag

00:00-00:00

Torsdag

00:00-00:00

Fredag

00:00-00:00

Lördag

00:00-00:00

Söndag

00:00-00:00

Vi erbjuder rätter för hela familjen 

Bland samtliga matställen i Kumla är Brödernas den restaurang som erbjuder flest rätter för hela familjen. Hamburgare älskas av både stora och små och för de allra minsta erbjuds barnhamburgare och chicken nuggets. Är du inte sugen på hamburgare hittar du även trevliga sallader på vår meny. För familjens sötsugne finns det naturligtvis även flera härliga efterrätter att välja mellan. Se även vårt stora utbud av goda drycker. Här hittar du allt från öl och vin till drinkar och alkoholfritt. Brödernas erbjuder mat i Kumla för hela familjen. 

Mysig middag på plats eller take away i soffan? 

Vi på Brödernas vet att det finns ett tillfälle för allt. Ibland önskar vi beställa hem mat och mysa med denna framför en film i soffan. Andra dagar är en middag med vänner på en trevlig restaurang precis vad vi känner för. Som tur är erbjuder vår restaurang i Kumla båda delarna. Boka smidigt ett bord via vår bokningstjänst. Önskar du beställa take away från ett matställe i Kumla står Brödernas till din tjänst. Beställ smidigt valfri rätt att ta med hem.