Kungsbacka

Välkommen till Brödernas restaurang i Kungsbacka. Hos oss käkar du Kungsbackas bästa hamburgare till lunch och middag i en trevlig och avslappnad miljö. Vi ligger på Valands promenad 9B, bara 500 meter från Storgatan och Kungsbacka station. Med andra ord är det aldrig långt till en riktigt god burgare om du befinner dig i centrala Kungsbacka.

Lunch Meny

fr

120

kr

No Lunch

meny

I lunchmenyn ingår en enkel hamburgare, fries eller sallad och läsk. Samt kaffe efter maten. Gäller helgfria vardagar.

Restaurangen har

Hamburgare
Pizza
Serveringstillstånd
Sport

Öppettider

Måndag

00:00-00:00

Tisdag

00:00-00:00

Onsdag

00:00-00:00

Torsdag

00:00-00:00

Fredag

00:00-00:00

Lördag

00:00-00:00

Söndag

00:00-00:00

Hamburgare för hela familjen

På Brödernas tycker vi det är viktigt att alla i familjen eller laget får just den hamburgaren de vill ha. På vår meny hittar du därför hamburgare för alla smaker. Välj mellan 100% nötkött, kyckling eller något av våra många vegetariska och veganska alternativ. För de mindre hamburgerälskarna finns även barn-alternativ som till exempel Pucken och Chicken Nuggets. Missa inte heller Månadens burgare, som vi tagit fram i samarbete med en känd profil och där en del av pengarna går till välgörande ändamål. Tillsammans med vårt stora urval av dippsåser och side-orders som pommes frites, lökringar och majs kan vi lova dig en oslagbar hamburgarupplevelse. 

Prova vår grymt goda och prisvärda lunch

Kom in till Brödernas Kungsbacka och gör jobblunchen till arbetsveckans höjdpunkt. Vi serverar lunch bestående av valfri burgare från vår lunchmeny. Välj om du vill ha pommes frites eller sallad till din hamburgare. Givetvis ingår även kaffe på maten. 

Lunchen kan du antingen att äta på plats i vår restaurang eller beställa som take away.  

Du hittar oss i centrala Kungsbacka

Suget efter hamburgare kan komma plötsligt. Just därför har vi valt att lägga vår restaurang på en central plats i Kungsbacka, så att steget från hunger till hamburgare ska vara så kort som möjligt. Utöver Kungsbacka finns Brödernas på många andra platser i Västsverige. Besök gärna våra restaurang-bröder i Göteborg, Kållered och Falkenberg, om du har vägarna förbi.