Kungsholmen

Oavsett om du är Kungsholmen-bo eller bara på besök är vår mysiga restaurang på Kungsholmen det givna valet när det kommer till hamburgare. Här serveras bland annat Stockholms godaste burgare i en mysig och avslappnad miljö. Kolla in vår meny för att ta del av allt vi har att erbjuda eller beställ take away.

Lunch Meny

fr

130

kr

No Lunch

meny

I lunchmenyn ingår en enkel hamburgare, fries eller sallad och läsk. Samt kaffe efter maten. Gäller helgfria vardagar.

Restaurangen har

Hamburgare
Pizza
Serveringstillstånd
Sport

Öppettider

Måndag

00:00-00:00

Tisdag

00:00-00:00

Onsdag

00:00-00:00

Torsdag

00:00-00:00

Fredag

00:00-00:00

Lördag

00:00-00:00

Söndag

00:00-00:00

Vår uteservering

Under sommarsäsong kan du njuta av en god lunch eller middag på vår mysiga uteservering. Slå dig ner i det härliga uterummet med utdragbart tak och värmelampor för svala sommardagar. Vi kan ej ta emot bordsbokningar för uteserveringen. 

Abonnera restaurangen

Vår restaurang på Kungsholmen kan abonneras för privat fest, bröllop eller företagsevenemang. Det går dessutom att hyra lokalen för exempelvis after work eller födelsedagsfester. Restaurangen rymmer upp till ca 100 gäster inomhus samt ca 40 gäster på uteplatsen. 

Besök Brödernas för en prisvärd lunch på Kungsholmen

Du som letar efter en bra, prisvärd lunchrestaurang på Kungsholmen ska utan tvekan besöka Brödernas. På vår lunchmeny hittar du ett stort utbud av olika burgare men också flertalet fräscha sallader. 

Vi välkomnar gäster från förmiddag till sen kväll så att du kan njuta av hamburgare precis när du vill. Besök oss för en helkväll med både mat och läskande dryck. På vår dryckesmeny hittar du allt från öl och vin till ljuvliga drinkar.

Restaurangen för hela familjen

Med en knapp minuts promenad från Rådhuset tunnelbanestation hittar du vår mysiga restaurang vid ett av Kungsholmens bästa lägen. Det är aldrig långt till Stockholms bästa hamburgare. Vår restaurang passar lika bra för stora familjemiddagar som för dig som bara önskar ta en prisvärd burgare i farten. På vår barnmeny hittar du även ett urval av hamburgare och chicken nuggets.