Linköping

Hos Brödernas på Tanneforsgatan 3, ett stenkast från Stora torget kan du njuta av högkvalitativa hamburgare i härlig atmosfär. Till maten erbjuder vi ett stort urval av läsk, öl och vin.

Lunch Meny

fr

125

kr

No Lunch

meny

I lunchmenyn ingår en enkel hamburgare, fries eller sallad och läsk. Samt kaffe efter maten. Gäller helgfria vardagar.

Restaurangen har

Hamburgare
Pizza
Serveringstillstånd
Sport

Öppettider

Måndag

00:00-00:00

Tisdag

00:00-00:00

Onsdag

00:00-00:00

Torsdag

00:00-00:00

Fredag

00:00-00:00

Lördag

00:00-00:00

Söndag

00:00-00:00

Hamburgare i Linköping hos Brödernas

Vi på Brödernas tar stolthet i att alltid leverera hamburgare av bästa kvalité. Oavsett om du är intresserad av en klassisk ostburgare eller vill låta dina smaklökar prova något nytt är vi valet för dig. Till våra hamburgare använder vi oss av ost från Väddö Gårdsmejeri. Om du vill ha ett vegetariskt eller veganskt alternativ erbjuder vi även burgare med grillost (veg) samt en mängd olika veganska Oumph! burgare. Vi har självklart även glutenfria alternativ.

Bästa restaurangen i centrala Linköping för lunch och middag 

Varför begränsa sig till att enbart designera middagen som en festmåltid? Vi säger bestämt nej till tråkiga lunchlådor och bjuder istället in till lunchfest! Läs vår lunchmeny och så hoppas vi att vi ses. När du beställer lunch ingår alltid tillbehör i form av pommes frites, eller en mindre sallad, samt kaffe på maten.

Välj mellan att äta på restaurangen eller ta take away

Oavsett om du vill njuta av din måltid på restaurangen eller ta med dig hem så är Brödernas ditt givna val. Vi erbjuder självklart avhämtning och här på hemsidan och i appen kan du smidigt beställa och välja tid för upphämtning. Varmt välkommen till oss på Brödernas!

Med Brödernas Members app kan du samla poäng, ta del av unika erbjudanden och beställa take away smidigt från din mobil. Bli medlem idag för att få ut det mesta av din Brödernas-upplevelse!