Mariestad

När du vandrar runt på stan och helt plötsligt känner hur magen börjar kurra kan du alltid komma förbi på en lunch i en trevlig miljö på vår restaurang och sportbar i Mariestad. Eller varför inte dra ihop vännerna och unna er en burgarmiddag när ni ska kolla på matchen. Hos oss är du alltid välkommen att testa vårt stora utbud av förstklassiga hamburgare. Vi lovar att du inte kommer bli besviken.

Lunch Meny

fr

115

kr

No Lunch

meny

I lunchmenyn ingår en enkel hamburgare, fries eller sallad och läsk. Samt kaffe efter maten. Gäller helgfria vardagar.

Restaurangen har

Hamburgare
Pizza
Serveringstillstånd
Sport

Öppettider

Måndag

00:00-00:00

Tisdag

00:00-00:00

Onsdag

00:00-00:00

Torsdag

00:00-00:00

Fredag

00:00-00:00

Lördag

00:00-00:00

Söndag

00:00-00:00

Bästa maten längst E20

För dig som är ute och kör och letar efter en bra lunchrestaurang längs E20 finns Brödernas i Mariestad där för dig. Varför stanna på en trist mack eller en vägkrog när du kan äta en riktigt god burgare som håller dig mätt och nöjd under resten av resan. Beställ take away på vår hemsida för att spara tid eller ta en välbehövlig paus och återhämta dig i vår trevliga restaurang. 

Beställ burgare hos oss på Nya Torget  

Det är alltid skön och trivsam stämning och mat av högsta kvalité på vårt sportbar och restaurang. Kom in och testa vår breda meny av riktigt goda burgare i Mariestad. Hos oss finns någonting för alla. För dig som vill ta med dig mat bokar du enkelt take away på vår hemsida eller genom Brödernas-appen. Vill du istället avnjuta din middag på plats kan du boka bord genom vår bokningstjänst.

Med Brödernas Members app kan du samla poäng, ta del av unika erbjudanden och beställa Take Away smidigt från din mobil. Bli medlem idag för att få ut det mesta av din Brödernas-upplevelse!