Mjölby

Välkommen till Brödernas restaurang i Mjölby. Vi serverar hamburgare i toppklass. Oavsett om du föredrar nötkött, kyckling, vegetariskt eller veganskt är vi säkra på att du kommer hitta precis det du önskar på vår meny. Till maten erbjuder vi såklart även en grym dryckesmeny med allt från öl och vin till drinkar och läsk. Varmt välkommen till vår restaurang i Mjölby nära E4:an!

Lunch Meny

fr

115

kr

No Lunch

meny

I lunchmenyn ingår en enkel hamburgare, fries eller sallad och läsk. Samt kaffe efter maten. Gäller helgfria vardagar.

Restaurangen har

Hamburgare
Pizza
Serveringstillstånd
Sport

Öppettider

Måndag

00:00-00:00

Tisdag

00:00-00:00

Onsdag

00:00-00:00

Torsdag

00:00-00:00

Fredag

00:00-00:00

Lördag

00:00-00:00

Söndag

00:00-00:00

Vi serverar lunch 

Enligt oss är lunchen dagens viktigaste måltid. Därför serverar vi Mjölbys bästa lunch. På vår lunchmeny hittar du ett brett utbud av olika hamburgare och sallader. I erbjudandet ingår alltid fries eller side-sallad och kaffe.

Brödernas - restaurangen för alla Mjölbybor 

Brödernas är matstället som passar alla Mjölbybor. Vi finns här för dig, oavsett om du vill besöka oss för en trevlig middag med familj och vänner, önskar beställa take away eller bara vill ha något i magen när du kör längst E4:an. Hos Brödernas i Mjölby finns något för alla önskemål och behov- välj mellan mat, drycker och desserter. Är du vegan, glutenallergiker eller laktosintolerant? Inga problem. Vår meny passar alla. Hoppas vi ses snart! 

Med Brödernas Members app kan du samla poäng, ta del av unika erbjudanden och beställa take away smidigt från din mobil. Bli medlem idag för att få ut det mesta av din Brödernas-upplevelse!