Nyköping

Du har väl inte missat Brödernas restaurang i Nyköping? Här i hörnet Västra Storgatan/Bagaregatan kan du njuta av hamburgare och pizza av högsta kvalitet. Dessutom kan vi erbjuda ett bra urval av läsk, öl och vin.

Lunch Meny

fr

115

kr

No Lunch

meny

I lunchmenyn ingår en enkel hamburgare, fries eller sallad och läsk. Samt kaffe efter maten. Gäller helgfria vardagar.

Restaurangen har

Hamburgare
Pizza
Serveringstillstånd
Sport

Öppettider

Måndag

00:00-00:00

Tisdag

00:00-00:00

Onsdag

00:00-00:00

Torsdag

00:00-00:00

Fredag

00:00-00:00

Lördag

00:00-00:00

Söndag

00:00-00:00

En restaurang för hela familjen

Födelsedagar, bröllopsdagar, pension – det finns många anledningar till att fira. Brödernas Nyköping är det självklara valet när du ska uppmärksamma livets små och stora händelser. Till efterrätt kan vi erbjuda barnens och de vuxnas favoritdessert: glass från Väddö Gårdsmejeri. Välj fritt mellan olika smaker eller unna dig en god drink från vår drinklista. 

Nyköpings bästa hamburgare till lunch 

Vi säger bestämt nej till tråkiga lunchlådor och bjuder istället in till lunchfest! Kom in till oss på Västra Storgatan och unna dig en godare lunch! Välj mellan ett urval av våra grymma hamburgare på vår lunchmeny och så hoppas vi att vi ses.

Ät på vår restaurang eller ta take away

Oavsett om du bor i stan eller bara är på besök är vår restaurang i Nyköping det givna valet när det kommer till hamburgare och pizza. I en trivsam och avslappnad miljö kan du njuta av Sörmlands bästa hamburgare och pizza. Vi har självklart även en meny för avhämtning där du smidigt kan beställa direkt här på hemsidan och välja tid för din upphämtning. Välkommen in till oss på Brödernas Nyköping.