Örebro Behrn Arena

Välkommen till vår restaurang och sportbar i Behrn Arena. Oavsett om du ska se en avgörande match eller bara är hungrig är vår restaurang och sportbar det givna stället i Örebro. Här serverar vi Närkes godaste hamburgare såväl till slutspel som vid off season. Som sportbar visar vi även de största matcherna från de bästa ligorna i Europa och världen. Kom in på en burgare och en öl och heja på oss eller ditt favoritlag.

Lunch Meny

fr

120

kr

No Lunch

meny

I lunchmenyn ingår en enkel hamburgare, fries eller sallad och läsk. Samt kaffe efter maten. Gäller helgfria vardagar.

Restaurangen har

Hamburgare
Pizza
Serveringstillstånd
Sport

Öppettider

Måndag

00:00-00:00

Tisdag

00:00-00:00

Onsdag

00:00-00:00

Torsdag

00:00-00:00

Fredag

00:00-00:00

Lördag

00:00-00:00

Söndag

00:00-00:00

Restaurang och sportbar i Örebro

Förutom att besöka oss för en grym hamburgare kan du även räkna med att vi visar de viktiga matcherna. Vare sig det är Allsvenskan eller Hockey VM kan du ge dig på att matchen visas hos oss.

Sportbaren med Örebros godaste hamburgare

Kom in till oss i Behrn Arena och upplev dramatiken på riktigt. Precis som det finns mängder av lag att heja på så finns det även något för alla på vår meny. Välj mellan kött, kyckling, samt vegetariska och veganska alternativ. Missa inte heller våra drinkar, vårt vin eller vårt öl. Och till skillnad från eventuella slutresultat så kommer du inte bli besviken på våra hamburgare! 

Brödernas Örebro – en restaurang och sportbar för alla tillfällen

Lunch, middag, after work eller take away – Brödernas Örebro är det självklara valet för varje tillfälle. Kolla matchen med kompisarna eller fira födelsedagen med hela familjen. För stora sällskap kan vi erbjuda en specialmany. Välkomna!

Med Brödernas Members app kan du samla poäng, ta del av unika erbjudanden och beställa take away smidigt från din mobil. Bli medlem idag för att få ut det mesta av din Brödernas-upplevelse!