Östersund

Kanske önskar du hitta den bästa restaurangen i Östersund. Eller så vill du testa Östersunds godaste hamburgare. Vad du än önskar kan vi lova att Brödernas erbjuder precis det du letar efter - och lite till. Välj om du vill äta på plats eller beställa take away. Brödernas är den perfekta restaurangen för dig som önskar beställa hämtmat i Östersund. Du bokar smidigt bord via vår bokningstjänst eller genom att ringa oss på 063-60444. Varmt välkommen till oss på Biblioteksgatan 11.

Lunch Meny

fr

149

kr

No Lunch

Lunch 139kr

meny

Sommarlunch fr.o.m. 17 juni. Enkel hamburgare, fries eller sallad och läsk. Samt kaffe efter maten. Gäller helgfria vardagar.

Restaurangen har

Hamburgare
Pizza
Serveringstillstånd
Sport

Öppettider

Måndag

00:00-00:00

Tisdag

00:00-00:00

Onsdag

00:00-00:00

Torsdag

00:00-00:00

Fredag

00:00-00:00

Lördag

00:00-00:00

Söndag

00:00-00:00

Sportbar och restaurang i Östersund

Förutom att besöka oss för en grym hamburgare kan du även räkna med att vi visar de viktiga matcherna. Vare sig det är Allsvenskan eller Hockey VM kan du ge dig på att matchen visas hos oss.

Kom och ät lunch hos oss

På Brödernas restaurang i Östersund serveras lunch. I vårt luncherbjudande ingår utvalda burgare, fries eller sidesallad samt kaffe på maten.

Goda rätter för hela familjen

Finns det någon som inte älskar hamburgare? Det tror inte vi i alla fall. Bland samtliga matställen i Östersund är Brödernas den restaurang som erbjuder flest rätter för hela familjen. Till de allra minsta serveras barnhamburgare och chicken nuggets. För familjens sötsugne finns naturligtvis även flera härliga efterrätter att välja mellan. Se också vårt stora utbud av goda drycker. Här hittar du allt från öl och vin till drinkar och alkoholfritt. Tack vare ett brett sortiment är Brödernas även ett mycket bra ställe att beställa take away från i Östersund - alltid enbart ett knapptryck bort.