Rörstrand

Oavsett om du bor i Vasastan eller bara är på besök är vår restaurang på Rörstrandsgatan det givna valet när det kommer till hamburgare. Här serverar vi Stockholms bästa burgare i en avslappnad miljö. Om du hellre vill käka där hemma eller sätta dig i Vasaparken kan vi även erbjuda take away.

Lunch Meny

fr

125

kr

No Lunch

meny

I lunchmenyn ingår en enkel hamburgare, fries eller sallad och läsk. Samt kaffe efter maten. Gäller helgfria vardagar.

Restaurangen har

Hamburgare
Pizza
Serveringstillstånd
Sport

Öppettider

Måndag

00:00-00:00

Tisdag

00:00-00:00

Onsdag

00:00-00:00

Torsdag

00:00-00:00

Fredag

00:00-00:00

Lördag

00:00-00:00

Söndag

00:00-00:00

Vasastans bästa hamburgare – både till lunch och middag

Kom in till oss på Rörstrandsgatan och unna dig en godare lunch. Från måndag till fredag består lunchen av våra grymma hamburgare. På helgerna öppnar vår restaurang 12.00, vilket betyder att du kan se fram emot en läcker lunch- eller frukostburgare även på lördag och söndag (dock till ordinarie pris). 

Brödernas Rörstrand – En restaurang för hela familjen

Hos oss finns något för alla – för vem gillar inte hamburgare? Välj mellan kött, kyckling, vegetariska och veganska alternativ. På vår restaurang i Vasastan kan hela släkten eller kompisgänget samlas för att fira livets små och stora händelser. För de minsta kan vi erbjuda barnhamburgare och läckra chicken nuggets. För stora sällskap har vi även specialmenyer. Välkommen till oss på Rörstrandsgatan i Stockholm.

Med Brödernas-appen kan du samla poäng, ta del av unika erbjudanden och beställa Take Away smidigt från din mobil. Bli medlem idag för att få ut det mesta av din Brödernas-upplevelse!