Skövde

På Brödernas restaurang hittar du Skövdes godaste hamburgare och pizza. På vår meny har vi allt från pizza till läckra hamburgare med nötkött och kyckling till vegetariska och veganska alternativ. När det kommer till dryck så har vi ett stort sortiment av öl, vin och alkoholfria alternativ.

Lunch Meny

fr

125

kr

No Lunch

meny

I lunchmenyn ingår en enkel hamburgare, fries eller sallad och läsk. Samt kaffe efter maten. Gäller helgfria vardagar.

Restaurangen har

Hamburgare
Pizza
Serveringstillstånd
Sport

Öppettider

Måndag

00:00-00:00

Tisdag

00:00-00:00

Onsdag

00:00-00:00

Torsdag

00:00-00:00

Fredag

00:00-00:00

Lördag

00:00-00:00

Söndag

00:00-00:00

Ät Skövdes bästa hamburgare till lunch

Du hittar vår restaurang på Billengehovsvägen 3, endast 5 minuter från Skövde centrum. Missa inte vårt luncherbjudande som består av utvalda hamburgare från vår meny. I erbjudandet ingår även pommes frites (eller side salad) och kaffe på maten. Välkommen!

Hamburgare och pizza för hela familjen

Brödernas är det givna valet när det kommer till familjeanpassade matställen i Skövde. Kom in i samband med att du besöker ett idrottsevenemang på Billingehov/Lillegården eller då du ska fira något speciellt. För större sällskap kan vi erbjuda specialmenyer med något som faller alla i smaken. För våra minsta gäster har vi även barnburgare och glass. Givetvis kan du även beställa take away – ända fram till stängning. Gör din take away beställning direkt här på hemsidan eller i Brödernas-appen och välj vilken tid du vill hämta din mat. Vi ses på Brödernas!