Sundsvall

Letar du efter bra restauranger att besöka i Sundsvall? Då tycker vi att du ska svänga förbi Brödernas på Storgatan för att testa våra fantastiska hamburgare och pizza. Vi kan lova att du inte kommer bli besviken. En riktigt bra pizza eller burgare kan vända vilken dålig dag som helst, eller göra en redan bra dag ännu bättre. Så vad väntar du på? Samla alla dina vänner och boka ett bord hos oss redan idag.

Lunch Meny

fr

130

kr

No Lunch

meny

I lunchmenyn ingår en enkel hamburgare, fries eller sallad och läsk. Samt kaffe efter maten. Gäller helgfria vardagar.

Restaurangen har

Hamburgare
Pizza
Serveringstillstånd
Sport

Öppettider

Måndag

00:00-00:00

Tisdag

00:00-00:00

Onsdag

00:00-00:00

Torsdag

00:00-00:00

Fredag

00:00-00:00

Lördag

00:00-00:00

Söndag

00:00-00:00

Kolla in vår breda lunchmeny 

För dig som söker efter en bra lunchrestaurang eller helt enkelt vill beställa mat i Sundsvall finns Brödernas där för dig. Från vår lunchmeny kan du beställa allt från hamburgare med kött till vegetariska/veganska burgare samt fräscha sallader med ett brett utbud av olika tillbehör. Till varje måltid ingår även pommes frites eller en side sallad, samt kaffe efter maten. Den perfekta lunchupplevelsen helt enkelt. 

Smaka Sundsvalls bästa hamburgare 

Ni är säkert flera som undrar vilka de bästa restaurangerna i Sundsvall är. Hos Brödernas serverar vi hamburgare och pizza av hög kvalité, perfekt för dig som vill försäkra dig om att inte bli utsatt för slarvigt tillagad mat eller ett dåligt hantverk. Enligt oss finns det inget bättre än en riktigt god hamburgare, något som vi eftersträvar att servera våra gäster varje dag.