Täby Park

Varmt välkommen till Brödernas restaurang i Täby Park. Här hittar du Täbys bästa hamburgare. Ta med dig familjen eller kompisgänget och avnjut en riktigt god lunch eller middag hos oss i en trevlig miljö. Utöver hamburgare erbjuder vi även sallader, side orders och desserter. Kolla in vår meny redan nu för att se vad du skulle vilja testa vid ditt nästa besök eller om du önskar beställa hämtmat i Täby.

Lunch Meny

fr

125

kr

No Lunch

meny

I lunchmenyn ingår en enkel hamburgare, fries eller sallad och läsk. Samt kaffe efter maten. Gäller helgfria vardagar.

Restaurangen har

Hamburgare
Pizza
Serveringstillstånd
Sport

Öppettider

Måndag

00:00-00:00

Tisdag

00:00-00:00

Onsdag

00:00-00:00

Torsdag

00:00-00:00

Fredag

00:00-00:00

Lördag

00:00-00:00

Söndag

00:00-00:00

Täbys bästa hamburgare till lunch

För dig som önskar trevlig lunch nära Täby Centrum är Brödernas lunchmeny ett utmärkt alternativ. I lunchmenyn ingår ett brett utbud av utvalda hamburgare, men också pommes frites, side-sallad och kaffe. För den som inte är sugen på hamburgare finns även flera goda sallader - vegetariska och med kyckling. Välkommen på lunch i Täby. 

Beställ take away eller ät på vår restaurang

Välj om du vill avnjuta din lunch eller middag på vår restaurang eller beställa take away. På Brödernas i Täby Park avnjuter du och ditt sällskap en riktigt god lunch eller middag i en trevlig miljö och med utmärkt service från vår personal. Perfekt för dig som önskar äta en riktigt god hamburgare i Täby. Önskar du boka bord gör du det enklast genom att använda vår bokningstjänst. För dig som önskar take away i Täby, beställer du smidigt din mat här på vår hemsida.