Telefonplan

Letar du efter en bra restaurang i Midsommarkransen för en härlig lunch eller middag? Då tycker vi att du ska besöka Brödernas på Telefonplan. Här serveras Sveriges bästa hamburgare veckans alla dagar. På menyn hittar du dessutom fräscha sallader, läskande dryck, side orders och flertalet desserter – ja lite av varje med andra ord. Varmt välkommen!

Lunch Meny

fr

120

kr

No Lunch

meny

I lunchmenyn ingår en enkel hamburgare, fries eller sallad och läsk. Samt kaffe efter maten. Gäller helgfria vardagar.

Restaurangen har

Hamburgare
Pizza
Serveringstillstånd
Sport

Öppettider

Måndag

00:00-00:00

Tisdag

00:00-00:00

Onsdag

00:00-00:00

Torsdag

00:00-00:00

Fredag

00:00-00:00

Lördag

00:00-00:00

Söndag

00:00-00:00

Lunch eller middag på vår restaurang i Midsommarkransen 

Önskar du en riktigt bra lunchrestaurang i Midsommarkransen, eller kanske en plats för god mat och trevligt sällskap kvällstid? Brödernas dörrar står öppna under både lunch och middagstid veckans alla dagar. Se till att testa vårt härliga luncherbjudande. På menyn hittar du allt från ett brett utbud av hamburgare till krispiga sallader och dryck. Till varje måltid ingår även side sallad eller pommes, och såklart även kaffe på maten.

Sväng förbi under kvällstid för härlig middagstämning i vår trevliga lokal. Njut av en hamburgare och lyxa till det med ett glas vin, en god öl eller kanske en läsk. Brödernas – den bästa platsen för god mat i Midsommarkransen, när det passar dig. 

Sugen på take away? Inga problem 

Det fina med Brödernas är att du själv bestämmer var du vill avnjuta din mat. Boka ett bord för att äta på plats eller beställ take away och ta med dig din hamburgare vart du vill. Boka bord gör du smidigast genom att använda vår bokningstjänst eller ringa oss på 076-4951180. För dig som önskar beställa take away, kan du beställa din mat här på vår hemsida eller genom Brödernas-appen. När maten är klar hämtar du sedan smidigt upp den på vår restaurang vid Telefonplan. Hoppas vi ses snart!