Tyresö

Hos Brödernas restaurang i Tyresö finns alltid möjligheten att avnjuta en fantastisk hamburgare. I vår meny hittar du ett brett utbud av ovan nämnda maträtter, men också sallader och många både vegetariska och veganska alternativ. Missa inte heller våra efterrätter, som tar matupplevelsen till nästa nivå. Varmt välkommen till vår restaurang i Tyresö.

Lunch Meny

fr

120

kr

No Lunch

meny

I lunchmenyn ingår en enkel hamburgare, fries eller sallad och läsk. Samt kaffe efter maten. Gäller helgfria vardagar.

Restaurangen har

Hamburgare
Pizza
Serveringstillstånd
Sport

Öppettider

Måndag

00:00-00:00

Tisdag

00:00-00:00

Onsdag

00:00-00:00

Torsdag

00:00-00:00

Fredag

00:00-00:00

Lördag

00:00-00:00

Söndag

00:00-00:00

Ta del av vår lunchmeny

Önskar du en riktigt bra lunchrestaurang och hamburgare i Tyresö? Då tycker vi att du ska besöka Brödernas. Här serveras utsökta hamburgare och goda sallader varje dag. I vårt luncherbjudande ingår även pommes frites eller side-salad, samt kaffe på maten.

Hos oss finns något för hela familjen 

För dig som önskar en riktigt god hamburgare i Tyresö är Bröderna den perfekta restaurangen för dig. På vår meny finns någonting för alla. Hamburgare älskas av både stora och små. För de allra minsta erbjuds barnhamburgare och chicken nuggets. Vi serverar även trevliga sallader bland, välj mellan kyckling eller vegetariskt. 

Hos oss kan du antingen boka ett bord för att avnjuta din middag på vår trevliga restaurang eller beställa take away. Perfekt för dig som är sugen på hamburgare på Tyresö. Varmt välkommen!