Uppsala City

Varmt välkommen till Brödernas sportbar och restaurang i Uppsala centrum. Här serveras Uppsalas bästa hamburgare och pizza varje dag. Tack vare vårt centrala läge på S:t Persgatan behöver du aldrig ta dig långt för att hitta god och prisvärd mat. Utöver hamburgare, pizza och sallader kan vi även erbjuda ett härligt urval av alkoholfria drycker, vin, öl och läskande drinkar. Kolla in vår dryckesmeny för fler alternativ. Missa inte heller den härliga glassen från Väddö Gårdsmejeri – perfekt för den som är sugen på något sött efter maten.

Lunch Meny

fr

125

kr

No Lunch

meny

I lunchmenyn ingår en enkel hamburgare, fries eller sallad och läsk. Samt kaffe efter maten. Gäller helgfria vardagar.

Restaurangen har

Hamburgare
Pizza
Serveringstillstånd
Sport

Öppettider

Måndag

00:00-00:00

Tisdag

00:00-00:00

Onsdag

00:00-00:00

Torsdag

00:00-00:00

Fredag

00:00-00:00

Lördag

00:00-00:00

Söndag

00:00-00:00

Sportbar och restaurang i Uppsala

Förutom att besöka oss för en grym hamburgare kan du även räkna med att vi visar de viktiga matcherna. Vare sig det är Allsvenskan eller Hockey VM kan du ge dig på att matchen visas hos oss.

Unna dig en riktigt god hamburgare till lunch

På Brödernas serverar vi lunch varje vardag. Letar du efter en bra lunchrestaurang i Uppsala är det med andra ord Brödernas du ska besöka. Lunchmenyn består av ett urval av populära burgare och sallader av olika slag. Förutom kött och kyckling kan vi även erbjuda ett brett sortiment av vegetariska och veganska alternativ.

Du som inte testat att besöka Brödernas under middagstid har du gått miste om något. Faktum är att Brödernas restaurang i Uppsala bjuder på härlig stämning i kombination med utsökt mat. Bjud med familj och vänner på en trevlig middag eller sväng förbi för ett glas eller två innan du ger dig ut på Uppsalas gator.

Mat i Uppsala för hela familjen 

Bland det bästa med Brödernas är att vi erbjuder något som faller alla i smaken. Därför kan du ta med hela familjen på en trevlig lunch eller middag utan att behöva oroa dig över att någon ska bli besviken. På vår meny hittar du allt från hamburgare och pizza till sallader och flertalet utsökta side-orders. För de allra minsta finns dessutom hamburgare och chicken nuggets i lämplig storlek. 

Ät på restaurangen eller beställ take away

På Brödernas Uppsala city äter du Uppsalas bästa hamburgare och pizza. Ska du besöka oss för middag får du gärna boka ett bord – på så sätt kan vi erbjuda dig bästa möjliga sittplats. 

Självklart kan du även välja att ta med dig maten. Beställ det du är sugen på från take away-menyn här på vår hemsida och hämta upp maten hos oss. Hamburgare och pizza är de perfekta rätterna att avnjuta hemma med nära och kära.