Ursvik

Välkommen till Brödernas restaurang i Ursvik, Sundbyberg. Här njuter du av hamburgare av bästa kvalité. Lunch och middag för hela familjen. Oavsett om du behöver fylla på batterierna, få i dig något snabbt i farten eller är på jakt efter Sundbybergs bästa hamburgare är Brödernas i Ursvik restaurangen för dig. Här unnar du dig en lunch eller middag i en trevlig miljö – veckans alla dagar. Vi är säkra på att en riktig god hamburgare passar alla tillfällen. Förutom hamburgare och fräscha sallader serverar vi även ett brett utbud av öl, viner och goda drinkar.

Lunch Meny

fr

120

kr

No Lunch

meny

I lunchmenyn ingår en enkel hamburgare, fries eller sallad och läsk. Samt kaffe efter maten. Gäller helgfria vardagar.

Restaurangen har

Hamburgare
Pizza
Serveringstillstånd
Sport

Öppettider

Måndag

00:00-00:00

Tisdag

00:00-00:00

Onsdag

00:00-00:00

Torsdag

00:00-00:00

Fredag

00:00-00:00

Lördag

00:00-00:00

Söndag

00:00-00:00

Restaurangen i Sundbyberg för alla tillfällen

Letar du efter en bra restaurang i Sundbyberg som passar alla tillfällen? Då har du hittat helt rätt. På Brödernas i Ursvik serveras inte bara Sundbybergs bästa hamburgare, här avnjuter du även god mat i en trevlig miljö. Om du inte vill utnyttja vårt take away-erbjudande vill säga. Då kan du beställa precis vad du är sugen på här på vår hemsida, för att sedan hämta upp maten rykande färsk hos oss på Marieborgsgatan 4. 

Lunch i Sundbyberg

Vi erbjuder både lunch och middag. På lunchmenyn kan du välja mellan ett urval av våra mest populära hamburgare, men också flera sallader. Oavsett vilket alternativ du väljer ingår alltid pommes frites eller side salad, samt kaffe på maten.  

Även när dagen övergår till kväll kan du ta del av en god måltid hos Brödernas restaurang i Ursvik. Ta med nära och kära för att tillsammans njuta av god mat, dryck och trevligt sällskap. Vi välkomnar såväl paret som det stora sällskapet. Genom att boka ett bord innan ditt besök kan du försäkra dig om bästa möjliga plats.