Vallentuna

Finns det något bättre än en riktigt god hamburgare? Besök Brödernas restaurang i Vallentuna Centrum för att avnjuta Vallentunas bästa burgare. Ta med familj och vänner för en lunch eller middag i vår restaurang i Vallentuna Centrum.

Lunch Meny

fr

120

kr

No Lunch

meny

I lunchmenyn ingår en enkel hamburgare, fries eller sallad och läsk. Samt kaffe efter maten. Gäller helgfria vardagar.

Restaurangen har

Hamburgare
Pizza
Serveringstillstånd
Sport

Öppettider

Måndag

00:00-00:00

Tisdag

00:00-00:00

Onsdag

00:00-00:00

Torsdag

00:00-00:00

Fredag

00:00-00:00

Lördag

00:00-00:00

Söndag

00:00-00:00

Bästa lunchen i Vallentuna

Är du på jakt efter en bra lunchrestaurang i Vallentuna? Då tycker vi att du ska testa Brödernas lunchmeny. Här finns allt från hamburgare med kött, vegetariska/veganska burgare och fräscha sallader. I vårt luncherbjudande ingår även pommes frites eller side sallad, samt kaffe på maten. Letar du efter en bra lunchrestaurang i Vallentuna är du alltid välkommen till oss på Brödernas. 

Ät på vår restaurang eller beställ take away 

Vissa dagar finns det tid att avnjuta en lunch eller middag i restaurangen, men andra dagar passar ett take away-alternativ bättre. Önskar du äta riktigt god mat i Vallentuna tycker vi att du ska besöka Brödernas. Du kan smidigt boka hämtmat på vår hemsida och boka bord via vår bokningstjänst. 

Med Brödernas Members app kan du samla poäng, ta del av unika erbjudanden och beställa take away smidigt från din mobil. Bli medlem idag för att få ut det mesta av din Brödernas-upplevelse!