Västerås Erikslund

På Brödernas restaurang i Erikslund serverar vi Västerås bästa hamburgare i en trivsam och avslappnad miljö. Oavsett om du är sugen på ett riktigt skrovmål, en rejäl lunch eller ett lättare mellanmål så är Brödernas stället för dig. Eftersom vi är en sportbar visar vi såklart de största matcherna från de bästa ligorna i Europa och resten av världen. Vi ligger på Hallsta gårdsgata 8, granne med bland andra Biltema och Bauhaus.

Lunch Meny

fr

125

kr

No Lunch

meny

I lunchmenyn ingår en enkel hamburgare, fries eller sallad och läsk. Samt kaffe efter maten. Gäller helgfria vardagar.

Restaurangen har

Hamburgare
Pizza
Serveringstillstånd
Sport

Öppettider

Måndag

00:00-00:00

Tisdag

00:00-00:00

Onsdag

00:00-00:00

Torsdag

00:00-00:00

Fredag

00:00-00:00

Lördag

00:00-00:00

Söndag

00:00-00:00

Sportbar och restaurang i Erikslund

Förutom att besöka oss för en grym hamburgare kan du även räkna med att vi visar de viktiga matcherna. Vare sig det är Allsvenskan eller Hockey VM kan du ge dig på att matchen visas hos oss.

Vi har hamburgare för hela familjen

Hamburgare är vår passion och hos oss kan alla få precis den hamburgare de gillar. Förutom burgare med nötkött och kyckling kan du även få grillost och andra vegetariska och veganska alternativ har vi mängder av läckra tillval. Välj till cheddarost, lökringar, bacon eller varför inte extra kött? För att se till att du blir mätt på riktigt har vi även mängder av side-orders som till exempel pommes, sötpotatis-frites, sallader, med mera. Ta en titt på vår meny och hitta din favorit bland våra hamburgare. 

Prova vår goda och prisvärda lunch

Prova vårt fantastiska luncherbjudande och gör lunchen till arbetsveckans höjdpunkt. På Brödernas Erikslund serverar vi lunch från måndag till fredag. Lunchen består av valfri enkelburgare från vår meny, inklusive pommes eller sallad, dryck och kaffe på maten. Välj om du vill äta i vår restaurang eller beställa din lunch som take away genom Brödernas-appen.

Vi finns i hela Västmanland!

Du som bor i Västerås, eller någon annanstans i Västmanland har aldrig långt till en riktigt god burgare. Utöver Erikslund har vi även restauranger i centrala Västerås, Enköping, Arboga och på en rad andra ställen. Oavsett var och när hungern slår till så kan du vara säker på att få din favoritburgare precis som du vill ha den.