Växjö

Letar du efter en otroligt god hamburgare i Växjö? Du hittar den och mycket mer på vår sportbar och restaurang i Växjö. På menyn finner du såväl härliga hamburgare som sallader, utsökta side orders, desserter och ett brett urval av drycker. Vi erbjuder även flera vegetariska alternativ. Önskar du ett riktigt bra matställe i Växjö? Varmt välkommen till Brödernas.

Lunch Meny

fr

120

kr

No Lunch

meny

I lunchmenyn ingår en enkel hamburgare, fries eller sallad och läsk. Samt kaffe efter maten. Gäller helgfria vardagar.

Restaurangen har

Hamburgare
Pizza
Serveringstillstånd
Sport

Öppettider

Måndag

00:00-00:00

Tisdag

00:00-00:00

Onsdag

00:00-00:00

Torsdag

00:00-00:00

Fredag

00:00-00:00

Lördag

00:00-00:00

Söndag

00:00-00:00

Sportbar och restaurang i Växjö

Förutom att besöka oss för en grym hamburgare kan du även räkna med att vi visar de viktiga matcherna. Vare sig det är Allsvenskan eller Hockey VM kan du ge dig på att matchen visas hos oss.

Ät lunch hos oss 

Önskar du en bra restaurang i Växjö att äta lunch på? Brödernas erbjuder en mycket trevlig lunchmeny som inkluderar både hamburgare och härliga sallader. I vårt luncherbjudande ingår även pommes frites eller side sallad, samt kaffe på maten. Brödernas är det perfekta matstället att äta lunch på i Växjö. 

Beställ take away eller ät på vår restaurang i Växjö 

Brödernas i Växjö följer med dig under hela ditt dygn, varje dag i veckan. Besök oss under din lunchrast, med vänner och familj på en trevlig middag en lördagkväll eller ta med en hamburgare hem för en mysig kväll i soffan. Önskar du äta riktigt god mat i Växjö eller testa Växjös bästa hamburgare tycker vi att du ska besöka Brödernas. Beställ take away på vår hemsida eller boka bord på plats via vår bokningstjänst. 

Med Brödernas Members app kan du samla poäng, ta del av unika erbjudanden och beställa take away smidigt från din mobil. Bli medlem idag för att få ut det mesta av din Brödernas-upplevelse!