Viksjö

Vad sägs som en riktigt god burgare från Brödernas? JA säger vi. Vår restaurang i Viksjö serverar utsökta hamburgare veckans alla dagar. Bjud med familj och vänner för att tillsammans avnjuta en god lunch eller middag på bästa möjliga sätt. Förutom hamburgare erbjuder vi även goda sallader, side orders och läskande dryck. Oroa dig inte, vi har inte glömt bort den sötsugne. Vad är inte ett bättre avslut på en utsökt måltid än en läcker efterrätt.

Lunch Meny

fr

115

kr

No Lunch

meny

I lunchmenyn ingår en enkel hamburgare, fries eller sallad och läsk. Samt kaffe efter maten. Gäller helgfria vardagar.

Restaurangen har

Hamburgare
Pizza
Serveringstillstånd
Sport

Öppettider

Måndag

00:00-00:00

Tisdag

00:00-00:00

Onsdag

00:00-00:00

Torsdag

00:00-00:00

Fredag

00:00-00:00

Lördag

00:00-00:00

Söndag

00:00-00:00

Utsökt lunch i Viksjö

Letar du efter en trevlig lunchrestaurang i Viksjö? Då tycker vi att du ska testa vårt luncherbjudande. Hos oss erbjuds du möjligheten att fritt välja måltid från vår breda lunchmeny. I menyn ingår allt från hamburgare med kött till vegetariska/veganska burgare och fräscha sallader. Till måltiden får du även pommes frites eller side sallad, samt kaffe på maten. Vårt mål är att ge alla våra gäster en god och mättande lunch som sätter förutsättningarna för en riktigt bra dag. 

Ät på vår restaurang i Viksjö eller beställ take away 

Vill du som bor i Järfälla kommun beställa en god hamburgare att avnjuta hemma kan du göra det på vår hemsida. Brödernas restaurang i Viksjö erbjuder nämligen smidig service för take away. Beställ det du är sugen på från menyn och sväng sedan förbi oss för att hämta upp din mat – njut av Brödernas var du än befinner dig. 

Vill du äta middag på en trevlig restaurang i Järfälla? Då tycker vi att du ska boka bord på Brödernas. Genom att boka bord kan vi säkerställa att du och ditt sällskap får bästa möjliga placering, samt en magisk upplevelse. Det gör du smidigt via vår bokningstjänst. Varmt välkommen!