Visby

Varmt välkommen till vår restaurang och sportbar i Visby på Gotland. Oavsett om du är sugen på en burgare, ska se en spännande match eller bara ta en drink med vännerna är Brödernas restaurangen för dig. Här serverar vi Gotlands grymmaste hamburgare såväl till slutspel som vid off season. Eftersom vi är en sportbar visar vi såklart de största matcherna från de bästa ligorna i Europa och resten av världen. Dessutom vet vi hur en riktigt bra burgare ska smaka. Kom förbi Brödernas restaurang i Visby för god mat och riktigt härlig stämning!

Lunch Meny

fr

kr

No Lunch

À La Carte

meny

Under sommaren har restaurangen inget luncherbjudande. Ordinarie priser gäller fr.o.m. 17 juni.

Restaurangen har

Hamburgare
Pizza
Serveringstillstånd
Sport

Öppettider

Måndag

00:00-00:00

Tisdag

00:00-00:00

Onsdag

00:00-00:00

Torsdag

00:00-00:00

Fredag

00:00-00:00

Lördag

00:00-00:00

Söndag

00:00-00:00

Sportbar och restaurang i Visby

Förutom att besöka oss för en grym hamburgare kan du även räkna med att vi visar de viktiga matcherna. Vare sig det är Allsvenskan eller Hockey VM kan du ge dig på att matchen visas hos oss.

Vår uteservering

Under sommarsäsong öppnar vi upp vår uteservering. Avnjut din hamburgare på vår härliga innergård med de mysiga och folktäta kullerstensgatorna precis utanför. Ta del av det bästa en restaurang belägen i hjärtat av Visby kan erbjuda. Här finns dessutom utdragbart tak och värmelampor som förlänger sommaren.

Abonnera restaurangen

Vår restaurang i Visby kan abonneras för privat fest, bröllop eller företagsevenemang. Det går även att hyra delar av restaurangen för förslagsvis after work och födelsedagar. Fira en viktig tillställning eller högtid hos oss. Vi lovar magisk stämning och god mat i trevlig miljö. 

Restaurangen som serverar Visbys bästa hamburgare

Besök Brödernas restaurang i centrala Visby och tillbringa en härlig stund tillsammans med nära och kära. På vår meny finns något för alla smaker. Välj mellan hamburgare med kött, kykling, samt vegetariska och veganska alternativ. Är du inte sugen på burgare serverar vi även fräscha sallader och flertalet utsökta side orders. För familjens minsta finns såklart även vår barnmeny. Här hittar du barnhamburgare och chicken nuggets. 

Missa inte heller våra goda drinkar och stora utbud av vin och öl. Såklart finns även en mängd alkoholfria drycker på vår drinkmeny.