Annedal

Oavsett om du bor i Annedal eller enbart är på besök i stadsdelen är Brödernas det självklara valet för lunch och middag. Här serveras riktigt goda hamburgare veckans alla dagar. Njut av god mat i en skön och avslappnad miljö. Brödernas finns dessutom där för dig som önskar mat för avhämtning. Beställ burgare för avhämtning från vår restaurang i Annedal. Kolla in vår meny redan nu för att ta del av allt smaskigt som erbjuds. Besök Brödernas i Annedal för en härlig måltid i en trevlig miljö.

Lunch Meny

fr

130

kr

No Lunch

meny

I lunchmenyn ingår en enkel hamburgare, fries eller sallad och läsk. Samt kaffe efter maten. Gäller helgfria vardagar.

Restaurangen har

Hamburgare
Pizza
Serveringstillstånd
Sport

Öppettider

Måndag

00:00-00:00

Tisdag

00:00-00:00

Onsdag

00:00-00:00

Torsdag

00:00-00:00

Fredag

00:00-00:00

Lördag

00:00-00:00

Söndag

00:00-00:00

Besök Brödernas restaurang i Annedal 

Letar du efter en bra lunchrestaurang i norra Stockholm? Då måste du besöka Brödernas Restaurang i Annedal. På vår lunchmeny hittar du ett stort utbud av noga utvalda hamburgare, men också fräscha sallader. Dessutom ingår pommes frites eller side salad – samt kaffe på maten.

Självklart välkomnar vi gäster under hela dagen – från förmiddag till kväll. Under middagstid är hela vårt utbud tillgängligt med allt från läckra hamburgare till läskande drycker. På vår dryckesmeny hittar du allt från öl och vin till ljuvliga drinkar. Bor du i Stockholm finns vi dessutom alltid nära till hands, oavsett var du befinner dig. Förutom i Annedal hittar du oss även på Kungsholmen, Östermalm och i Råsunda.

Restaurangen för hela familjen 

Belägen vid Mariehällstorget hittar du vår restaurang som serverar Annedals bästa hamburgare. Menyn passar hela familjen och vi välkomnar såväl det stora sällskapet som paret eller den som tycker god mat avnjuts bäst i ensamhet. Alla våra hamburgare finns i barnstorlek, och på vår barnmeny hittar du dessutom barnens favorit – smaskiga chicken nuggets. Sluta leta efter ett bra hamburgerhak i Annedal – du hittar det hos Brödernas.  

Glöm inte att du även kan beställa take away i Brödernas Appen – perfekt för dig som vill avnjuta hamburgare på valfri plats i Annedal.  Allt du behöver göra är att klicka i vad du är sugen på och välja restaurang. Välkommen till Brödernas – alltid smidigt, trevligt och gott!