Enköping

Till Brödernas kommer du för att äta Enköpings bästa hamburgare i en gemytlig och avslappnad miljö. Oavsett vilken typ av burgare du gillar så lovar vi att du kommer hitta din favorit på vår meny. Inte nog med att du kan välja mellan nötkött, kyckling, vegetariskt och veganskt. Du har även möjlighet att skräddarsy din hamburgare efter eget tycke och smak. Lägg till ost som cheddar eller grillost, bacon eller varför inte extra kött?

Lunch Meny

fr

115

kr

No Lunch

meny

I lunchmenyn ingår en enkel hamburgare, fries eller sallad och läsk. Samt kaffe efter maten. Gäller helgfria vardagar.

Restaurangen har

Hamburgare
Pizza
Serveringstillstånd
Sport

Öppettider

Måndag

00:00-00:00

Tisdag

00:00-00:00

Onsdag

00:00-00:00

Torsdag

00:00-00:00

Fredag

00:00-00:00

Lördag

00:00-00:00

Söndag

00:00-00:00

Lunch med hamburgare på Brödernas Enköping

En produktiv arbetsdag kräver en rejäl lunch. På Brödernas Enköping serverar vi lunch från måndag till fredag, både i restaurangen och som take away. Välj din favorit bland våra grymma burgare eller pröva någon av våra goda sallader. I vårt luncherbjudande ingår även pommes frites eller side salad, samt kaffe på maten. Ska du beställa mat för avhämtning? 

Boka bord eller beställ hämtmat

Hamburgare älskas av stora och små och passar lika bra till vardags som till fest. Boka bord eller gör ett spontanbesök på vår restaurang – det brukar alltid gå att få plats! 

Har du annat för dig än att sitta på restaurang? Då kan du beställa Enköpings bästa burgare som take away här i Brödernas-appen. Välj vilken tid du önskar hämta din mat så ser vi till att ha din beställning redo. Du vet väl att Brödernas finns på fler platser i Västmanland? Besök gärna våra restauranger i Sala, Arboga, och Västerås.